NBA

Ντουράντ: "Ο Κάρι είναι καλύτερος του Γουέστμπρουκ"

Ντουράντ: "Ο Κάρι είναι καλύτερος του Γουέστμπρουκ"

Ο Κέβιν Ντουράντ έδωσε συνέντευξη στον Σερτζ Ιμπάκα, έφαγε φίδι και τόνισε ότι επέλεξε τους Νετς για να είναι πιο κοντά στο σπίτι του και ότι ο Κάρι είναι καλύτερος του Γουέστμπρουκ.

Ο Σερτζ Ιμπάκα συνεχίζει να παίρνει συνεντεύξεις καλώντας παίκτες σπίτι του, όπου τους μαγειρεύει περίεργα φαγητά. Για τον Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να φτιάξει... φίδι (!) και στην συνέχεια του έκανε μία σειρά από ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, για να πάρει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Ο Ιμπάκα ξεκίνησε ρωτώντας πώς αισθάνθηκε ο Ντουράντ όταν τραυματίστηκε, με τον "KD" να δηλώνει: " Όταν τραυματίστηκα πέρασε όλη η μπασκετική ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου. Σκέφτηκα όλα όσα έκανα από την πρώτη φορά που έπαιξα μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκα. Αυτό με ηρέμησε λίγο, γιατί είχα περάσει τα πάντα εκτός από έναν σοβαρό τραυματισμό".

Για το γεγονός ότι οι φίλοι των Ράπτορς πανηγύρισαν όταν τραυματίστηκε, ο Ντουράντ ξεκαθάρισε ότι δεν κρατάει κακία: "Έχουν κλάση οι οπαδοί των Ράπτορς. Ήταν όμως η πρώτη τους φορά σε τελικούς. Δεν τους κρατάω κακία. Τους έκανα πλάκα".

Ενδιαφέρον βέβαια είχε η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος εκ των Στεφ Κάρι ή Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι καλύτερος: " Ο Κάρι, επειδή είναι καλύτερος σουτέρ".

Ο Ντουράντ πάντως ήταν αρκετά ξεκάθαρος στο τι πιστεύει ότι θα γινόταν αν δεν τραυματιζόταν στους τελικούς: " Αν δεν τραυματιζόμουν θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα. Ήσασταν "καυτοί", αλλά εγώ ήμουν ο Sub Zero (σ.σ ήρωας του Mortal Kombat που έχει ως όπλο τον πάγο). Mπορούσα να σας σταματήσω. Αν πηγαίνατε σε Game 7 με τους πρωταθλητές δεν θα νικούσατε. Στο Game 7 θα ακούγατε μία καρφίτσα να πέφτει στο πάτωμα, θα είχατε σοκαριστεί".

Μιλώντας για την τριετία που πέρασε στο Γκόλντεν Στέιτ, τόνισε: "Μου άρεσε να παίζω για τους Γουόριορς. Παίξαμε καλά, ήμασταν ασταμάτητοι στην επίθεση και είχαμε τους καλύτερους φιλάθλους στο ΝΒΑ".

Όσο για τον λόγο που επέλεξε να αποχωρήσει και να πάει στους Νετς, ο Ντουράντ σχολίασε: " Είχα την ευκαιρία να παίξω για μία άλλη ομάδα και το έκανα. Είναι στην Ανατολή, πιο κοντά στο σπίτι μου και το έκανα. Διάλεξα τους Νετς επειδή μου αρέσει ο οργανισμός και είχαν νεαρούς παίκτες που είχαν παίξει στα Playoffs. Οι Νικς είχαν και αυτοί καλούς νεαρούς παίκτες, αλλά άπειρους".

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Ντουράντ στον Ιμπάκα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ