NBA

Ντουράντ - Μπέβερλι: Τσακώθηκαν και αποβλήθηκαν

Ντουράντ - Μπέβερλι: Τσακώθηκαν και αποβλήθηκαν
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Πάτρικ Μπέβερλι αποφάσισαν να... τρώγονται σαν τα κοκόρια σε όλη την διάρκεια του Game 1 των Γουόριορς με τους Κλίπερς, με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο στην 4η περίοδο.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι έχει τον τρόπο του να εκνευρίζει τους πάντες. Ο Κέβιν Ντουράντ έχει δείξει τα τελευταία χρόνια - και ειδικά φέτος - ότι δε μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του. Με τους δύο να μαρκάρουν ο ένας τον άλλο στο Game 1 της σειράς των Γουόριορς με τους Κλίπερς ( νίκη των πρώτων με 121-104 ) αυτό που ακολούθησε ήταν... αναμενόμενο: Αμφότεροι αποβλήθηκαν!

Καθόλη την διάρκεια του αγώνα οι δύο παίκτες τσακωνόντουσαν, μιλώντας συνεχώς ο ένας στον άλλο. Ο Μπέβερλι ήταν αυτός που γενικώς ξεκινούσε τις κουβέντες και έσπρωχνε και κορόιδευε διαρκώς τον Ντουράντ για να τον περιορίσει, αφού τους χωρίζουν και 21 πόντοι στο ύψος (Ο Ντουράντ είναι 2.06 μέτρα και ο Μπέβερλι 1.85 μέτρα). Ο σταρ των Γουόριορς όμως δεν είχε πρόβλημα να απαντάει και να προκαλεί κι αυτός, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ξεφύγει η κατάσταση.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην τέταρτη περίοδο και ουσιαστικά να έχει κριθεί, οι δύο παίκτες χρεώθηκαν από μία τεχνική ποινή όταν ο Μπέβερλι έκοψε τον σταρ των Γουόριορς (ο οποίος είχε ήδη κερδίσει φάουλ) και άρχισε να του μιλάει έντονα, με τον Ντουράντ να απαντάει. Και, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ντουράντ πήρε την εκδίκησή του, αφού πέταξε στο παρκέ τον Μπέβερλι και άρχισε να του φωνάζει, με τον γκαρντ των Κλίπερς να απαντάει και τους διαιτητές να τους αποβάλλουν και τους δύο!

Δείτε το VIDEO με τις προκλήσεις των δύο παικτών που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότεροι:

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ