NBA

Ντουράντ και Γκριν δέχθηκαν τεχνική ποινή επειδή... μιλούσαν!

Ντουράντ και Γκριν δέχθηκαν τεχνική ποινή επειδή... μιλούσαν!

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Τζαμάικαλ Γκριν μιλούσαν σε ήρεμο τόνο στον αγώνα των Κλίπερς με τους Γουόριορς, ωστόσο αυτό παρεξηγήθηκε από τους διαιτητές και τους χρέωσαν από μία τεχνική ποινή!

Οι Γουόριορς ισοπέδωσαν με 132-105 τους Κλίπερς στο Game 3 της σειράς και πήραν προβάδισμα με 2-1. Οι πρωταθλητές έκαναν περίπατο, ωστόσο με τους αγώνες των δύο ομάδων να έχουν γενικά αρκετή ένταση, ένας εκ των τριών διαιτητών παρεξήγησε έναν απλό διάλογο ανάμεσα στον Κέβιν Ντουράντ και τον ΤζαΜάικαλ Γκριν και τους χρέωσε από μία τεχνική ποινή!

Η περίεργη αυτή στιγμή συνέβη στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, με το σκορ στο 81-57 για τους Γουόριορς, όταν ο Γκριν υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ πάνω στον Ντουράντ σε ένα σκριν που έκανε. Αμέσως θεώρησε ότι ο σταρ των Γουόριορς έκανε θέατρο και του το είπε, με τους δύο να ανοίγουν στην συνέχεια διάλογο σε ήρεμο τόνο. Υπήρχε όμως κάποιος που είδε κάτι παραπάνω σε αυτό: Ένας εκ των τριών διαιτητών.

Με τους δύο παίκτες να μιλάνε για αρκετή ώρα, ο διαιτητής που ήταν πιο κοντά τους μπήκε ξαφνικά στη μέση και τους χρέωσε από μία τεχνική ποινή, με τους δύο παίκτες να τον κοιτούν με απορία και να τον ρωτάνε τι έγινε!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 3η τεχνική ποινή του Ντουράντ στα φετινά playoffs. Βάσει κανονισμών, όταν φτάσει τις 7 θα τιμωρηθεί αυτόματα με έναν αγώνα αποκλεισμό. Κοινώς, βρίσκεται ήδη σχεδόν στου... δρόμου τα μισά και οι Γουόριορς αγωνίζονται ακόμα στον πρώτο γύρο.

Δείτε το VIDEO με την περίεργη τεχνική ποινή:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ