NBA

Ντουράντ: Η πρόκριση των Νετς στα playoffs του έδωσε ένα εκατομμύριο ξεκούραστα

Brooklyn Nets' Kevin Durant looks on during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Tuesday, March 10, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Με τους Νετς να σφραγίζουν την πρόκρισή τους στα playoffs, ο Κέβιν Ντουράντ κέρδισε χωρίς να ιδρώσει ένα εκατ. δολάρια, αφού υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιό του.

Οι Νετς συνεχίζουν να έχουν σταθερά καλή απόδοση στην "φούσκα" στο Ορλάντο, αφού με τη νίκη τους με 119-106 επί των Κινγκς εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στα playoffs. Παράλληλα όμως, έκαναν και τον Κέβιν Ντουράντ ένα εκατομμύριο δολάρια ψηλότερο.

Ο σταρ του Μπρούκλιν, ο οποίος φέτος έχασε όλη την σεζόν λόγω του σοβαρού του τραυματισμού (ρήξη αχίλλειου τένοντα), έχει έναν όρο στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με τον οποίο αν οι Νετς προκριθούν στα playoffs θα πάρει bonus ένα εκατ. δολάρια. Από την στιγμή λοιπόν που οι συμπαίκτες του κατάφεραν να πιάσουν αυτό τον στόχο, ο Ντουράντ θα εισπράξει το σχετικό ποσό.

Για την ιστορία, ο Ντουράντ είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο 3+1 χρόνων με τους Νετς (με player option για τον τέταρτο χρόνο) έναντι 164 εκατ. δολαρίων. Κοινώς, αυτό το ένα εκατ. δολάρια δεν θα του αλλάξει ακριβώς την ζωή, αλλά όπως και να έχει δεν παύει να προβλέπεται να το εισπράξει.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ