ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντουράντ για Γκριν: "Θα τα βρούμε κάποια στιγμή, δεν θα δώσω τίτλους στους δημοσιογράφους"

Golden State Warriors forward Kevin Durant, right, reacts as he fouls out of the game while forward Draymond Green, left, and guard Andre Iguodala look on during the overtime portion of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers Monday, Nov. 12, 2018, in Los Angeles. The Clippers won 121-116 in overtime. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Κέβιν Ντουράντ δήλωσε πως θεωρεί ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα βρει με τον Ντρέιμοντ Γκριν, παραδέχθηκε ότι αυτό δεν έχει ακόμα συμβεί και ενοχλήθηκε από τις συνεχείς ερωτήσεις για το θέμα.

Ο τ σακωμός του Κέβιν Ντουράντ με τον Ντρέιμοντ Γκριν που οδήγησε σε νέο τσακωμό στα αποδυτήρια και τελικά στην τιμωρία ενός αγώνα του δεύτερου , ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη νίκη των Γουοριορς επί των Χοκς , με τον Ντουράντ να παραδέχεται ότι ακόμα η σχέση του με τον Γκριν δεν έχει διορθωθεί, αλλά να ενοχλείται από τις συνεχείς ερωτήσεις για το θέμα.

" Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Έχουμε μεγάλη σεζόν μπροστά μας" δήλωσε αρχικά ο Ντουράντ σε σχετική ερώτηση, πριν απαντήσει σε νέα ερώτηση σχετικά με το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο παικτών: " Αυτό θα το κρατήσω για τα αποδυτήρια. Έτσι το κάνουμε εδώ. Καταλαβαίνω οτι έχετε (σ.σ οι δημοσιογράφοι) μία δουλειά να κάνετε, αλλά δεν πρόκειται να σας δώσω τίτλους για τα θέματά σας. Ό,τι έγινε, έγινε. Προσπαθούμε να προχωρήσουμε και να παίξουμε μπάσκετ".

Όσο κι αν ήθελε ο Ντουράντ να αφήσει το θέμα στην άκρη όμως, οι δημοσιογράφοι συνέχισαν να κάνουν πιεστικές ερωτήσεις, με τον εκνευρισμό του σταρ των Γουόριορς να γίνεται όλο και πιο έκδηλος όσο περνούσε η ώρα. Αφού λοιπόν αρχικά είπε ότι " εγώ εστίασα στο παιχνίδι και δε με ενδιέφερε αν η ομάδα θα τιμωρούσε τον Γκριν ή οχι", στην συνέχεια - σε ήρεμο τόνο είναι η αλήθεια - απάντησε σε ερώτηση για το αν είναι ακόμα φίλος με τον Γκριν: " Δε νομίζω ότι έχει καν σημασία αυτό. Θέλει κανείς να μιλήσουμε για το παιχνίδι"; Με την κουβέντα να πηγαίνει όμως ακόμα κι εκεί στο θέμα της απουσίας του Γκριν, ο Ντουράντ παραδέχθηκε κλείνοντας τις δηλώσεις του πως " σίγουρα ήταν περίεργο που έλειπε. Είναι μέλος της ομάδας περισσότερο καιρό από εμένα, είναι πυλώνας για την ομάδα. Το γεγονός ότι δεν τον είχαμε ήταν περίεργο. Αλλά αυτά συμβαίνουν στο ΝΒΑ".

AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ