NBA

Ντουράντ: "Δεν θα έπαιζα στο Ορλάντο ακόμα και αν ήμουν υγιής"

Brooklyn Nets' Kevin Durant looks on during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Tuesday, March 10, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Τα κρούσματα κορονοϊού συνεχίζουν να εμφανίζονται στις ομάδες του ΝΒΑ και ο Κέβιν Ντούραντ τόνισε πως ακόμα και υγιής δεν θα έπαιζε στις αναμετρήσεις που θα γίνουν στο Ορλάντο.

Ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Μάλκομ Μπρόνγκτον και τρεις παίκτες των Κινγκς έχουν προσβληθεί από κορονοϊό ενώ υπάρχει ανησυχία και για νέα κρούσματα από την έξαρση της πανδημίας. Εκεί στάθηκε και ο Κέβιν Ντουράντ μιλώντας στο "Dawg Talk" χαρακτηρίζοντας “τρελή την κατάσταση που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Χαρακτηριστική βέβαια ήταν η ατάκα του φόργουορντ των Νετς πώς δεν θα αγωνιζόταν ακόμα και αν ήταν υγιής. " Aυτή τη στιγμή νιώθω πως πιθανότατα δεν θα έπαιζα λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί με την κατάσταση. Δείχνει τρελή τώρα, βλέπω διαρκώς τόσα νέα κρούσματα", σχολίασε ο Αμερικανός φόργουορντ και πρόσθεσε: " Είναι τόσο απρόβλεπτα τα πράγματα. Γνωρίζω πως για μένα τώρα είναι εύκολο να το λέω επειδή ακόμα είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης από τον τραυματισμό, αλλά το πιθανότερο θα ήταν να μην πήγαινα στο Ορλάντο".

Ο Ντουράντ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αχίλλειο και ήταν γνωστό πως δεν θα αγωνιζόταν στην επανέναρξη του ΝΒΑ, ωστόσο αναφέρθηκε σε όσα είπε στους συμπαίκτες του και τη γνώμη του για όσους θέλουν να παίξουν στις αναμετρήσεις του Ορλάντο. " Αν τα παιδιά νιώθουν ασφαλείς να παίξουν, τότε όλα είναι εντάξει. Είμαι μαζί τους. Αν όχι, αν δεν θέλουν να αγωνιστούν, συμφωνώ επίσης. Σέβομαι την επιθυμία του καθενός. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και τους συμβούλευσα. Πραγματικά έχουν αφοσιωθεί τον τελευταίο μήνα. Αλλά εγώ; Το μέσα μου θα έλεγε, όχι, πιθανότατα δεν θα πήγαινα να παίξω, ειδικά μετά από τρεις μήνες αποχή από τη δράση", υποστήριξε ο Ντουράντ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ