NBA

Ντουέιν Γουέιντ: "Γίνε σαν τον Κόμπι, γίνε σαν τον Γιάννη"

Ντουέιν Γουέιντ: "Γίνε σαν τον Κόμπι, γίνε σαν τον Γιάννη"

Σπουδαίο "παράσημο" για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που άκουσε τον Ντουέιν Γουέιντ να τον αναφέρει σαν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα νεαρού που δεν αφήνει τις ευκαιρίες του να χαθούν (VIDEO).

Λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από τα παρκέ ο Ντουέιν Γουέιντ απολαμβάνει τη ζωή του συνταξιούχου και αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Σικάγο για το 2020 NBA All-Star Weekend. Ο Flash δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, ζήτησε όμως από τους νεαρούς παίκτες της Λίγκας (και ειδικά από τους Μπεν Σίμονς - Τζοέλ Εμπίντ των Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς) να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Μπλακ Μάμπα και του Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν άφησαν ποτέ στιγμή να χαθεί και κυνήγησαν ή συνεχίζουν να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουέιν Γουέιντ στην εκπομπή First Take:

" Όταν μπήκα στη Λίγκα, ο Κόμπι Μπράιαντ είχε τρία δαχτυλίδια και ήταν 24 ετών. Έπρεπε να τον προλάβω, δεν είχα χρόνο για να περιμένω. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείς να χάσεις τα πάντα ανα πάσα στιγμή, δεν σου υπόσχεται κανείς κάτι, υπάρχουν οι ανταλλαγές, οι τραυματισμοί, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Όταν έχεις την ευκαιρία, κυνήγησέ τη. Σταμάτα να περιμένεις. Γίνε σαν τον Γιάννη, σαν τον Κόμπι, ίσως σαν τον Γουέιντ".

Δείτε το video από το 5:00 και μετά:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ