ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντουάιτ Χάουαρντ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο χειρουργείου

Washington Wizards center Dwight Howard looks at the scoreboard during the first half of the team's NBA basketball game against the Portland Trail Blazers on Sunday, Nov. 18, 2018, in Washington. (AP Photo/Al Drago)
AP Photo/Al Drago AP PHOTO/AL DRAGO

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε εγχείριση στον γλουτό, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημάνει πολύμηνη απουσία από τα παρκέ.

Στους Γουίζαρντς τα πράγματα απλώς μοιάζουν να γίνονται χειρότερα μέρα με τη μέρα. Με την ομάδα να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, ο Ντουάιτ Χάουαρντ έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα, αφού όλα δείχνουν ότι θα υποβληθεί σε εγχείρηση και να λύσει μία και καλή το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από το ξεκίνημα της σεζόν στον γλουτό.

Έχοντας απουσιάσει από τα 5 τελευταία παιχνίδια των Γουίζαρντς - και συνολικά από τα 12 από τα 21 της ομάδας φέτος - ο Χάουαρντ υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις από νευρολόγο, ο οποίος συνέστησε την λύση του χειρουργείου. Αν ο θηριώδης σέντερ ακούσει αυτή τη συμβουλή, τότε αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει για αρκετές εβδομάδες - ίσως και μήνες - εκτός δράσης!

Την φετινή σεζόν ο Χάουαρντ έχει 12.8 πόντους και 9.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 25.6 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Al Drago

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ