NBA

Ντόντσιτς: Συναγερμός στους Μάβερικς, γύρισε τον αστράγαλό του

Ντόντσιτς: Συναγερμός στους Μάβερικς, γύρισε τον αστράγαλό του

Ο Λούκα Ντόντσιτς γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο κόντρα στους Κλίπερς και στο Ντάλας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά αποχώρησε ξανά ο Σλοβένος.

Τα χειρότερα νέα, την χειρότερη στιγμή για τους Μάβερικς: Ο Λούκα Ντόντσιτς γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο στην τρίτη περίοδο του αγώνα και οι Μάβερικς απλώς στραβώνουν τα δάκτυλα με την ελπίδα να μην έχει κάτι σοβαρό.

Ο Ντόντσιτς τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να μαρκάρει τον Κουάι Λέοναρντ, με την εικόνα του τραυματισμού του να ανατριχιάζει.

Ο Σλοβένος αποχώρησε αμέσως για τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε στον πάγκο των Μάβερικς. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, παρά πέρασε και στον αγώνα στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Έπειτα από μερικά λεπτά ωστόσο έγινε σαφές ότι δεν ήταν καλά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκ νέου για τα αποδυτήρια.

Πλέον το μόνο που μπορούν να κάνουν οι Μάβερικς είναι... υπομονή μέχρι να μάθουν την σοβαρότητα του τραυματισμού του και κατά πόσο ο σταρ τους θα είναι διαθέσιμος για το Game 4 της σειράς.

Την στιγμή της αποχώρησής του ο Ντόντσιτς είχε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Ντόντσιτς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ