NBA

Ντόντσιτς: Ρεκόρ καριέρας, triple-double και "συγγνώμη" στους συμπαίκτες του

Ντόντσιτς: Ρεκόρ καριέρας, triple-double και "συγγνώμη" στους συμπαίκτες του
AP Photo/Richard W. Rodriguez AP PHOTO/RICHARD W. RODRIGUEZ

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε triple-double και ρεκόρ καριέρας κόντρα στους Νικς, αλλά μετά την ήττα των Μάβερικς δήλωσε πως απογοήτευσε την ομάδα του για μία λάθος απόφαση στο φινάλε!

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να οδηγήσει τους Μάβερικς στη νίκη κόντρα στους Νικς, αλλά στο τέλος έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το παρκέ, γνωρίζοντας την ήττα με 102-106.

Ο Σλοβένος πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 38 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ, αλλά και 8 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής. Παρόλα αυτά, ήταν ένα βιαστικό σουτ που επιχείρησε στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα που τον στοίχειωνε μετά τον αγώνα: Ένα τρίποντο από τα 11 μέτρα με το σκορ στο 102-105, στο οποίο αστόχησε, με τον Ραντλ να διαμορφώνει το τελικό σκορ με 1/2 βολές. Και αυτός ήταν ο λόγος που θέλησε να απολογηθεί στους συμπαίκτες του.

" Πήρα μία κακή απόφαση. Δεν ήταν το σουτ που ήθελα να πάρω. Απογοήτευσα την ομάδα μου πάλι. Πρέπει να κάνω καλύτερες επιλογές" δήλωσε συγκεκριμένα μετά τον αγώνα, δείχνοντας ότι μετάνιωσε για αυτή την επιλογή, χωρίς να τον ενδιαφέρει το ρεκόρ καριέρας του. Κάτι που από μόνο του σίγουρα κάτι λέει.

Δείτε το VIDEO με την τρομερή εμφάνιση του Ντόντσιτς:

AP Photo/Richard W. Rodriguez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ