NBA

Ντόντσιτς: "Με ενέπνευσαν ο Γιουλ, ο Σπανούλης κι ο ΛεΜπρόν"

Ντόντσιτς: "Με ενέπνευσαν ο Γιουλ, ο Σπανούλης κι ο ΛεΜπρόν"

Κυριαρχεί στο ΝΒΑ, αλλα δεν ξεχνά το ίνδαλμά του! Ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε για ακόμα μία φορά πως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν για εκείνον πηγή έμπνευσης (PHOTO).

Δεν συνιστά είδηση το γεγονός ότι ο Λούκα Ντόντσιτς κατονόμασε σε συνέντευξή του στο ESPN τον Βασίλη Σπανούλη ως έναν από τους αθλητές που τον ενέπνευσαν στα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ. Το έχει ξαναπεί αρκετές φορές πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν το ίνδαλμά του, ωστόσο κάθε φορά που το παραδέχεται, δείχνει πόσο πραγματικά τον εκτιμά σε αντίθεση με άλλους αθλητές που στο πέρασμα των χρόνων αλλάζουν γνώμη και ξεχνούν τι έχουν πει στο παρελθόν.

" Από το ΝΒΑ με ενέπνεε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, προφανώς! Στην Ευρώπη ο συμπαίκτης μου, Σέρχιο Γιουλ και ο Σπανούλης" εξήγησε ο νεαρός Σλοβένος των Ντάλας Μάβερικς που στη συνέχεια εξήγησε πως ένιωσε όταν αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς. Σε πέντε αγώνες της σεζόν 2019/20, ο Ντόντσιτς μετρά 26.2 πόντους από 56.9% στο δίποντο, 31.8% στο τρίποντο και 77.5% στις βολές, μαζί με 9.6 ριμπάουντ, 8.4 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανα 36 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το video με τη συνέντευξή του στο ESPN:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ