NBA

Ντόντσιτς για Μόρις: "Δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοιου είδους παίκτες"

Dallas Mavericks' Luka Doncic (77) argues with players after being fouled by Los Angeles Clippers' Marcus Morris Sr. during the first half of an NBA first round playoff game Sunday, Aug. 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis)
Dallas Mavericks' Luka Doncic (77) argues with players after being fouled by Los Angeles Clippers' Marcus Morris Sr. during the first half of an NBA first round playoff game Sunday, Aug. 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis) AP

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν έξαλλος μετά το Game 6 με τους Λος Άντζελες Κλίπερς εξαιτίας της σφαλιάρας που δέχθηκε από τον Μάρκους Μόρις. Πώς σχολίασαν οι δύο παίκτες την επίμαχη φάση.

Ο Μάρκους Μόρις προκάλεσε την έκρηξη του Λούκα Ντόντσιτς μετά την σφαλιάρα που του έριξε, συνεχίζοντας βέβαια να μιλάει για μία απλά σκληρή φάση. Ο ψηλός των Λος Άντζελες Κλίπερς παραδέχθηκε μετά το φινάλε του Game 6 της σειράς (111-97 και πρόκριση με 4-2 για Κλίπερς) πως "οι διαιτητές έπρεπε να πάρουν αυτή την απόφαση (να τον αποβάλλουν)" για να συνεχίσει, λέγοντας πως "ήταν μια σκληρή σειρά, απλά δεν θέλω ο κόσμος να μπερδευει το ότι παίζουν σκληρά και δυναμικά στον αγώνα με το ότι κάποιος θέλει να χτυπήσει κάποιον άλλον".

Η ουσία βέβαια είναι πως ο Λούκα Ντόντσιτς δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Κι όχι μόνο για το χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο, αλλά γιατί αυτό ήταν το δεύτερο... κρούσμα αντιαθλητικού παιχνιδιού από τον Μάρκους Μόρις -είχε προηγηθεί το πάτημα εκτός φάσης στον λαβωμένο αστράγαλό του.

"Ήταν μία απαίσια φάση. Τι να πω; Είναι δύο σερί παιχνίδια που κάνει κάτι τέτοιο. Ήλπιζα πραγματικά αυτό που έγινε την άλλη φορά να μην ήταν επίτηδες, αλλά κοιτώντας πάλι το φάουλ στο αποψινό παιχνίδι, ξέρετε τι σκέφτομαι. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοιου είδους παίκτες. Απλά προχωράω" σχολίασε ο 21χρονος πόιντ γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς, που θα πρέπει πλέον να ξεκουραστεί και να δουλέψει εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν.

AP Photo/Ashley Landis



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ