NBA

Ντόντσιτς: Αμφίβολος για το Game 4 με τους Κλίπερς

Ντόντσιτς: Αμφίβολος για το Game 4 με τους Κλίπερς
AP Photo/Ashley Landis, Pool AP PHOTO/ASHLEY LANDIS, POOL

Οι Μάβερικς χαρακτηρίζουν την συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς στο Game 4 με τους Κλίπερς ως "αμφίβολη", τονίζοντας ότι η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η αγωνία συνεχίζεται στο Ντάλας για την συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς στο Game 4 με τους Κλίπερς. Οι Μάβερικς χαρακτήρισαν "αμφίβολο" τον Σλοβένο στο ιατρικό δελτίο της ημέρας, με τον Ρικ Καρλάιλ να ξεκαθαρίζει ότι η συμμετοχή του σταρ της ομάδας κόντρα στους Κλίπερς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

" Πιστεύω ότι θα είναι game time decision, αλλά δεν ξέρω πότε θα γνωρίζουμε αν θα αγωνιστεί" δήλωσε σχετικά ο τεχνικός των Μάβερικς, για να προσθέσει: " Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πολλά πράγματα. Από το πώς αισθάνεται, μέχρι την διάγνωση και τι σκέφτεται το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Θα δούμε τι θα γίνει".

Ο Ντόντσιτς τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στην τρίτη περίοδο του Game 3 με τους Κλίπερς ( ήττα με 122-130). Ο Σλοβένος αποχώρησε αμέσως από το παρκέ, πριν δοκιμάσει ξανά το πόδι του στην τέταρτη περίοδο και αποχωρήσει λίγο αργότερα οριστικά από το παιχνίδι. Η διάγνωση κάνει λόγο για διάστρεμμα, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αισθάνεται τυχερός που δεν τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο, τον οποίο είχε "γυρίσει" ήδη δύο φορές μέσα στην σεζόν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ