NBA

Ντοκ Ρίβερς: "Οι παίκτες μου νόμιζαν ότι τελείωσε η σεζόν"

Los Angeles Clippers head coach Doc Rivers (left) talks with guard Reggie Jackson (1) during the second half of Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series, Wednesday, Aug. 19, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Los Angeles Clippers head coach Doc Rivers (left) talks with guard Reggie Jackson (1) during the second half of Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series, Wednesday, Aug. 19, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ντοκ Ρίβερς εξήγησε πως η Πέμπτη 27 Αυγούστου ήταν μια πολύ έντονη συναισθηματικά μέρα και πως οι παίκτες του πίστεψαν ότι τελείωσε οριστικά η σεζόν στο ΝΒΑ.

Το τελευταίο διήμερο ήταν πραγματικά δύσκολο και ψυχοφθόρο για όλους τους εμπλεκόμενους με το ΝΒΑ. Οι παίκτες και οι προπονητές βρέθηκαν σε σημείο να συζητούν για το κατά πόσο είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η σεζόν και το αν πρέπει να επιστρέψουν στο παρκέ, μετά απ' όσα ακολούθησαν την απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς να μην κατέβουν στο Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Το 24ωρο που ακολούθησε αυτής της απόφασης ήταν δραματικό, δεδομένου ότι όλα κρέμονταν από μια κλωστή. Κι αν στην αρχή είχε διαρρεύσει πως οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Λος Άντζελες Λέικερς ψήφισαν να μην τελειώσει η σεζόν, ο Λάντρι Σάμετ έσπευσε να διευκρινίσει πως ουδέποτε τέθηκε αυτό σε ψηφοφορία, παρά μόνο για το γεγονός πως εκφράστηκε η άποψη πως ίσως θα ήταν καλύτερο να μην συνεχιστούν τα NBA Playoffs λόγω των πισώπλατων πυροβολισμών που δέχθηκε από αστυνομικό ο Τζέικομπ Μπλέικ.

Με το κλίμα να είναι τεταμένο και την αβεβαιότητα να κυριαρχεί στη "φούσκα" της Disney World, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως όλα είχαν τελειώσει για φέτος. Όπως μάλιστα εξήγησε ο Ντοκ Ρίβερς, μιλώντας στο Fox "οι παίκτες μου νόμιζαν ότι τελείωσε η σεζόν".

Ο προπονητής των Λος Άντζελες Κλίπερς διευκρίνισε βέβαια πως "οι παίκτες μου θέλουν να τελειώσει η σεζόν. Ανυπομονούν να κοιτάξουν μπροστά και να συνεχίσουν τη δουλειά. Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη, παρόλ' αυτά. Τα συναισθήματά τους κυριαρχούσαν σε όλο το μέρος. Νόμιζαν ότι τελείωσε η σεζόν. Ήταν μια πραγματικά δύσκολη μέρα για όλους".

Κι αφού όλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν, οι Λος Άντζελες Κλίπερς περιμένουν να μάθουν πότε θα γίνει το Game 6 με τους Ντάλας Μάβερικς με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο των NBA Playoffs.

Kim Klement/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ