NBA

Ντίνγουιντι: "Μη με βάλεις στον Γιάννη, δε μπορώ να τον μαρκάρω"

Ντίνγουιντι: "Μη με βάλεις στον Γιάννη, δε μπορώ να τον μαρκάρω"

Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι δήλωσε ότι οι Νετς θέλουν οπωσδήποτε να αποφύγουν την 8η θέση για να μην παίξουν με τους Μπακς στα playoffs, ενώ τόνισε ότι δεν ξέρει πώς να μαρκάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Νετς παλεύουν να μπουν στα playoffs. Παλεύουν όμως και για να αποφύγουν την 8η θέση. Ο λόγος; Αν βγουν 8οι θα πέσουν πάνω στους 1ους της Ανατολής, δηλαδή τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάτι που δεν το θέλουν με τίποτα. Και όποιος αμφέβαλλε για αυτό δεν έχει παρά να διαβάσει και να ακούσει τις δηλώσεις του Σπένσερ Ντίνγουιντι.

Ο γκαρντ των Νετς μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα και ήταν τόσο ειλικρινής που προκάλεσε γέλιο: " Έχουμε πολύ δρόμο να καλύψουμε. Σίγουρα δεν θέλουμε να τερματίσουμε 8οι. Δε νομίζω ότι κανείς θέλει να παίξει με τον Γιάννη στον πρώτο γύρο. Εγώ σίγουρα όχι.

Μπορεί να χρειαστεί να τον μαρκάρω. Ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ το έχω πει. Μη με βάλεις πάνω στον Γιάννη, δε μπορώ να τον μαρκάρω. Βάλε με στον Τζίμι (σ.σ Μπάτλερ των Χιτ), τον Τζέισον (σ.σ Τέιτουμ των Σέλτικς), τον Μπεν (σ.σ Σίμονς των Σίξερς) ή τον Τομπάιας (σ.σ Χάρις των Σίξερς), αλλά όχι στον Γιάννη".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Ντίνγουιντι και δείτε τις αντιδράσεις του:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ