ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝτεΡόζαν και Όλντριτζ υπέταξαν τους Γουόριορς

San Antonio Spurs guard DeMar DeRozan (10) shoots over Golden State Warriors forward Kevon Looney (5) during the second half of an NBA basketball game, Sunday, Nov. 18, 2018, in San Antonio. San Antonio won 104-92. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Με τους Όλντριτζ και ΝτεΡόζαν σε πρώτο πλάνο οι Σπερς κέρδισαν με 104-92 τους Γουόριορς, υποχρεώνοντάς τους στην τρίτη συνεχόμενη ήττα τους.

Οι Σπερς μετρούσαν πριν από το παιχνίδι με τους Γουόριορς τρεις σερί ήττες. Όπως αποδείχθηκε, το συναπάντημα με τους - εσχάτως... προβληματικούς - πρωταθλητές ήταν το "γιατρικό" που έψαχναν για να συνέλθουν. Παίζοντας με το δικό του στυλ λοιπόν, το Σαν Αντόνιο κέρδισε με 104-92 και επέστρεψε με δυναμικό τρόπο στις νίκες, διευρύνοντας αντίστοιχα το σερί των Γουόριορς στις τρεις ήττες.

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ με 24 πόντους και 18 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των Σπερς, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να προσφέρει 20 πόντους και τον Ρούντι Γκέι 19 πόντους.

Για τους Γουόριορς - που παρατάχθηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους Στέφεν Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν- ο Κέβιν Ντουράντ είχε 26 πόντους (αλλά με 8/25 σουτ) και 10 ριμπάουντ και ο Κλέι Τόμπσον 26 πόντους, αλλά με 11/26 σουτ, με τον Κουίν Κουκ να προσθέτει 16 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

ΝτεΡόζαν και Όλντριτζ υπέταξαν τους Γουόριορς
ΝτεΡόζαν και Όλντριτζ υπέταξαν τους Γουόριορς

AP Photo/Eric Gay

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ