NBA

Ντένβερ Νάγκετς: Με Γιόκιτς στο Ορλάντο

Denver Nuggets head coach Michael Malone directs his team against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Thursday, March 5, 2020. Denver won 114-112. (AP Photo/Nell Redmond)
Denver Nuggets head coach Michael Malone directs his team against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Thursday, March 5, 2020. Denver won 114-112. (AP Photo/Nell Redmond) AP

Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Νίκολα Γιόκιτς θα δώσει κανονικά το παρών στο Ορλάντο.

Η αντίστροφή μέτρηση για την έναρξη των αναμετρήσεων στο Ορλάντο έχει ξεκινήσει για τις ομάδες του ΝΒΑ, παράλληλα όμως αυξάνεται και η ανησυχία μετά και τα τελευταία κρούσματα κορονοϊού. Για τους Ντένβερ Νάγκετς το βασικότερο ζήτημα αυτή τη στιγμή ακούει στο όνομα Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος παραμένει στη Σερβία έχοντας βρεθεί θετικός στον ιό. Για την κατάσταση του Σέρβου σέντερ μίλησε ο τεχνικός ηγέτης των "σβόλων", Μάικ Μαλόουν, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ευελπιστώντας ότι άμεσα θα έχει στη διάθεσή του τον 25χρονο άσο.

" Ο Νίκολα νιώθει υπέροχα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να επιστρέψει το συντομότερο στις ΗΠΑ. Εμείς θα αναχωρήσουμε για το Ορλάντο την ερχόμενη Τρίτη και ελπίζουμε ότι και ο Νίκολα θα είναι μαζί μας στην πτήση" τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαλόουν, ο οποίος και ο ίδιος πέρασε μια μικρή περιπέτεια με τον COVID-19 και πρόσθεσε αναφερόμενος στην κίνηση της διοίκησης να "κλείσει" όλες τις γηπεδικές εγκαταστάσεις: " Ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια όλων στον οργανισμό από τη στιγμή που είχαμε στην ομάδα κάποια κρούσματα".

Photo credits: AP Photo/Nell Redmond

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ