NBA

Ντέιβις για Λέικερς: "Η διακοπή αύξησε τις πιθανότητές μας να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ντέιβις για Λέικερς: "Η διακοπή αύξησε τις πιθανότητές μας να πάρουμε το πρωτάθλημα"
AP Photo/Kelvin Kuo AP PHOTO/KELVIN KUO

Ο Άντονι Ντέιβις δήλωσε πως θεωρεί ότι η διακοπή λόγω του κορονοϊού δε μείωσε, αλλά αύξησε τις πιθανότητες των Λέικερς να κατακτήσουν τον τίτλο, αφού θα είναι ξεκούραστοι.

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση της σεζόν στις 30 Ιουλίου στο Ορλάντο. Πολύς κόσμος έχει αναφέρει ότι οι ομάδες που βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις Ανατολής και Δύσης (Μπακς, Λέικερς, Κλίπερς) θα επηρεαστούν. Ο Άντονι Ντέιβις ωστόσο είναι της αντίθετης άποψης, πιστεύοντας ότι οι Λέικερς θα έχουν πλεονέκτημα.

Ο σταρ των "Λιμνανθρώπων" παραχώρησε συνέντευξη μέσω ομαδικής κλήσης και όταν ρωτήθηκε σχετικά φάνηκε εξαιρετικά αισιόδοξος.

" Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι οι πιθανότητές μας να πάρουμε το πρωτάθλημα αυξήθηκαν επειδή θα είμαστε όλοι ξεκούραστοι και έτοιμοι να παίξουμε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβις, για να συμπληρώσει στην συνέχεια:

" Θεωρώ ότι οι πιθανότητές μας αυξήθηκαν, γιατί πλέον ο πρωταθλητής θα κριθεί από το ποιος το θέλει περισσότερο".

Κλείνοντας, ο Ντέιβις είχε ένα ακόμα επιχείρημα σχετικά με τις πιθανότητες των Λέικερς: " Η διακοπή μας έκανε καλό γιατί ξεπεράσαμε κάποιους τραυματισμούς που είχαμε. Κι εγώ είχα κάποιους τραυματισμούς και όταν διακόπηκε η σεζόν μπόρεσα να αναρρώσω ώστε να είμαι η καλύτερη βερσιόν του εαυτού μου. Νιώθω 100% υγιής. Νιώθω έτοιμος".

AP Photo/Kelvin Kuo

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ