NBA

Ντέιμιαν Λίλαρντ: Φεύγει από τη "φούσκα" για να κάνει εξετάσεις

Ντέιμιαν Λίλαρντ: Φεύγει από τη "φούσκα" για να κάνει εξετάσεις
Kevin C. Cox/Pool Photo via AP KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ θα αποχωρήσει άμεσα από τη "φούσκα" της Disney World προκειμένου να κάνει ενδελεχείς εξετάσεις για το τραυματισμένο δεξί γόνατό του.

Η αναβολή των αγώνων της Τετάρτης 26 Αυγούστου έφερε παράταση (;) στην παρουσία των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στη "φούσκα" του ΝΒΑ, δεδομένου ότι σε περίπτωση ήττας από τους Λος Άντζελες Λέικερς, θα έμπαιναν αμέσως στο αεροπλάνο της επιστροφής στη βάση τους.

Την ώρα που ουδείς -τη δεδομένη χρονική στιγμή- γνωρίζει αν οι παίκτες του ΝΒΑ θα επιστρέψουν στο παρκέ ή θα ψηφιστεί η αποχώρηση όλων από τη Disney World, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έφυγε από το Ορλάντο. Όχι για θέμα που αφορά τον ρατσισμό και τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα αστυνομικής βίας σε βάρος της αφροαμερικανικής κοινότητας, αλλά για ιατρικούς λόγους.

Ο ηγέτης του Πόρτλαντ, που τραυματίστηκε στο Game 4 με τους Λος Άντζελες Λέικερς, εξακολουθεί να πονάει στο δεξί γόνατο, οι μαγνητικές που έκανε στη Disney World δεν ήταν ξεκάθαρες αναφορικά με το μέγεθος του προβλήματος, κι έτσι αποφασίστηκε να κάνει ενδελεχείς εξετάσεις εκτός της "φούσκας". Το αν θα επιστρέψει (πάντα εφόσον συνεχιστεί η σεζόν) είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί αν και, όπως συμβαίνει με κάθε παίκτη που βγαίνει από τη "φούσκα", θα πρέπει ακολούθως να μπει σε ολιγοήμερη καραντίνα.

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ