NBA

Ντέιμιαν Λίλαρντ: Αναδείχθηκε ομόφωνα MVP της "φούσκας"

Portland Trail Blazers' Damian Lillard handles the ball during the third quarter of an NBA basketball game against the Denver Nuggets, Thursday, Aug. 6, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Portland Trail Blazers' Damian Lillard handles the ball during the third quarter of an NBA basketball game against the Denver Nuggets, Thursday, Aug. 6, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ κέρδισε τον τίτλο του "MVP της φούσκας" όπως ανακοινώθηκε λίγη ώρα πριν από το play in παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις. Καλύτερος προπονητής στη Disney World ο Μόντι Γουίλιαμς των Φοίνιξ Σανς.

Το βράδυ του Σαββάτου 15 Αυγούστου, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης στα NBA Playoffs, με τους Μέμφις Γκρίζλις να αποτελούν το τελευταίο εμπόδιο. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης πάντως, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ενημερώθηκε πως είναι ο "MVP της φούσκας". Και μάλιστα ομόφωνα.

Το ΝΒΑ είχε ενημερώσει εδώ και μερικές ημέρες πως θα δώσει το σχετικό βραβείο για τον καλύτερο παίκτη των αγώνων στη Disney World, όπως αντίστοιχα για τον καλύτερο προπονητή.

Ο ηγέτης του Πόρτλαντ κέρδισε στα... σημεία τον Ντέβιν Μπούκερ και τον Τι Τζέι Γουόρεν, αποτελώντας τον βασικότερο λόγο της πρόκρισης της ομάδας του στο play in παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τις δύο χαμένες βολές με τους Λος Άντζελες Κλίπερς (και της κόντρας που ξεκίνησε με τον Πολ Τζορτζ και τον Πάτρικ Μπέβερλι) είχε 51, 61 και 42 πόντους αντίστοιχα.

Όσο για τον κορυφαίο προπονητή; Ο τίτλος πήγε στον Μόντι Γουίλιαμς των Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι ναι μεν ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα της "φούσκας" αλλά έχασαν το εισιτήριο την τελευταία στιγμή - ας όψεται το άστοχο σουτ του Κάρις ΛεΒερτ.

Από εκεί και πέρα, η καλύτερη πεντάδα της "φούσκας" αποτελείται από τους Ντέιμιαν Λίλαρντ, Ντέβιν Μπούκερ, Λούκα Ντόντσιτς, Τζέιμς Χάρντεν και Τι Τζέι Γουόρεν.

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ