NBA

Ντάντλεϊ: "Οι παίκτες θα μπορούν να φύγουν από τις εγκαταστάσεις, αλλά..."

Ντάντλεϊ: "Οι παίκτες θα μπορούν να φύγουν από τις εγκαταστάσεις, αλλά..."
AP Photo/Lynne Sladky AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Τζάρνετ Ντάντλεϊ δήλωσε πως όταν επανεκκινήσει η σεζόν στο ΝΒΑ οι παίκτες δεν θα είναι κλειδωμένοι στις εγκαταστάσεις, αλλά θα είναι εγωιστικό να ρισκάρουν την υγεία όλων.

Το ΝΒΑ συνεχίζει να κάνει πλάνα για την σεζόν 2019/20, με το τελευταίο να αναφέρει ότι η σεζόν θα επανεκκινήσει τέλη Ιουλίου, με όλους τους αγώνες να γίνονται σε ένα μέρος. Ο Τζάρνετ Ντάντλεϊ ωστόσο ξεκαθαρίζει κάτι: Οι παίκτες δεν θα είναι σε απομόνωση, αλλά θα πρέπει να προσέχουν.

Μιλώντας μέσω βιντεοκλήσης με δημοσιογράφους, ο φόργουορντ των Λέικερς τόνισε ότι κανείς δεν περιμένει από τους παίκτες να μείνουν στο ίδιο μέρος για δύο μήνες. Όλοι όμως έχουν την απαίτηση από τους παίκτες να είναι προσεκτικοί. Κι ας μην είναι σίγουρο ότι θα τηρηθεί αυτό από όλους τους παίκτες.

"Υπάρχει μία παρανόηση σχετικά με το ζήτημα. Οι παίκτες θα μπορούν να φύγουν από τις εγκαταστάσεις. Αν όμως επιστρέψουν και έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό δεν θα μπορούν να παίξουν" δήλωσε αρχικά ο Ντάντλεϊ, για να προσθέσει ωστόσο με νόημα:

"Όταν έχεις να κάνεις με 300 διαφορετικούς παίκτες - και πιστεύω όλοι είδατε το "The Last Dance"- κάθε ομάδα έχει έναν Ντένις Ρόντμαν, απλώς δεν έχει πράσινα και μπλε μαλλιά. Πάντα υπάρχει όμως κάποιος παίκτης που σκέφτεται έξω από την πεπατημένη και λέει ότι είναι υγιής. Θα ήταν όμως εγωιστικό να ρισκάρει την υγεία των άλλων".

Κλείνοντας, ο Ντάντλεϊ τόνισε: "Θα υπάρχει πολλή πίεση από όλους ώστε να μην προσβληθεί κανείς από τον κορονοϊό. Παίκτες όπως τον ΛεΜπρόν και τον Ντέιβις και γενικά όλους τους σταρ θα τους απομονώσουμε για να μην πάνε πουθενά. Ίσως με κάποιον εσωτερικό κανονισμό κάθε ομάδας. Εξαρτάται από όλους μας να είμαστε υπεύθυνοι. Να μείνουμε απομονωμένοι για δύο μήνες. Πρέπει να κάνουμε θυσίες".

AP Photo/Lynne Sladky

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ