NBA

Ντάλας Μάβερικς: Τριάρι-έκπληξη θέλει η ομάδα του Ντόντσιτς

Ντάλας Μάβερικς: Τριάρι-έκπληξη θέλει η ομάδα του Ντόντσιτς
GETTY IMAGES

Στο στόχαστρο των Ντάλας Μαβερικς βρίσκεται ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ, ο βασικός σμολ φόργουορντ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς!

Βρίσκονται στη 12η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 17-19, πολύ δύσκολα θα μπουν στην οκτάδα που θα οδηγήσει στα playoffs, ωστόσο οι Μάβερικς κινούνται με έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: να ενισχυθούν και να κάνουν κι άλλα βήματα προς τα εμπρός την ώρα που ο Λούκα Ντόντσιτς έχει κλειδώσει το βραβείο του κορυφαίου rookie της χρονιάς και έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό με τον Ντιάντρε Έιτον. Κι αν αυτά τα βήματα τους δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στην postseason, έχει καλώς...

Με αυτόν, λοιπόν τον στόχο στο μυαλό τους, οι παράγοντες της ομάδας του Ντάλας αποφάσισαν να κυνηγήσουν έναν σμολ φόργουορντ που δεν είναι άλλος από τον Ότο Πόρτερ Τζούνιορ! Ο 25χρονος περιφερειακός αγωνίζεται στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020 και option για ακόμα μία σεζόν, όμως οι Πρωτευουσιάνοι δεν παίζουν καλό μπάσκετ, είναι 11οι στην Ανατολική Περιφέρεια και μάλλον θα προσπαθήσουν να φρεσκάρουν το ρόστερ τους το συντομότερο δυνατό.

Πέρυσι ο Πόρτερ είχε 14.7 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 31.6 λεπτά συμμετοχής σε 77 αγώνες, ενώ φέτος μετρά 11.7 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 29.5 λεπτά σε 25 αγώνες. Όσο για τα ανταλλάγματα που θα προσφέρουν οι Μάβερικς; Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους παίκτες που βρίσκονται στο... σφυρί, δεν θα πρέπει όμως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπει στις διαπραγματεύσεις και τρίτη ομάδα για να προκύψει ένα mega trade, όπως και το όνομα του Ντένις Σμιθ Τζούνιορ που δεν δείχνει να ταιριάζει με το σύνολο από τη στιγμή που στο ρόστερ μπήκε ο Λούκα Ντόντσιτς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ