NBA

Ντ' Αντόνι: "Ο Χάρντεν ήταν σκουριασμένος... για 30 δευτερόλεπτα"

Ντ' Αντόνι: "Ο Χάρντεν ήταν σκουριασμένος... για 30 δευτερόλεπτα"
AP Photo/Ross D. Franklin AP PHOTO/ROSS D. FRANKLIN

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι ρωτήθηκε για την κατάσταση του Τζέιμς Χάρντεν δεδομένου ότι πήγε στο Ορλάντο μετά την ομάδα και απάντησε χιουμοριστικά για να τονίσει ότι ο σταρ της ομάδας είναι μία χαρά.

Ο Τζέιμς Χάρντεν μετέβη πριν μερικές ημέρες στο Ορλάντο για την επανέναρξη της σεζόν με καθυστέρηση λόγω προσωπικού προβλήματος. Μετά την πρώτη του προπόνηση με τους συμπαίκτες του λοιπόν, οι δημοσιογράφοι είχαν μία ερώτηση για τον Μάικ Ντ' Αντόν: Σε τι κατάσταση είναι ο σταρ της ομάδας;

" Έμοιαζε καλά. Πιθανότατα ήταν σκουριασμένος για περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά ήταν ο εαυτός του" δήλωσε αστειευόμενος ο τεχνικός των Ρόκετς, για να προσθέσει: "Νόμιζα ότι έπρεπε να μπει ήρεμα και σταδιακά να ανεβάσει ρυθμούς, αλλά προπονείτο σκληρά πριν ακόμα έρθει στο Ορλάντο. Δεν είδα καμία διαφορά. Θα δούμε πώς θα είναι μετά από μία μέρα και αν είναι πιασμένος θα προσαρμοστούμε ανάλογα, αλλά δείχνει μία χαρά".

Ο Χάρντεν από την πλευρά του δήλωσε πως " όλος ο κόσμος ξέρει πως ό,τι και να γίνει λατρεύω να παίζω μπάσκετ. Είμαι ανταγωνιστικός, οπότε μπήκα από την αρχή δυνατά στην προπόνηση. Πιέσαμε ο ένας τον άλλο στην προπόνηση και έκανα και λίγο trash talking όπως συνήθως για να δώσω κίνητρο στους συμπαίκτες μου".

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή οι Ρόκετς δεν έχουν στην διάθεσή τους τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

AP Photo/Ross D. Franklin

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ