NBA

Ντ'Αντόνι: "Ελπίζω να μείνω στους Ρόκετς, θα δούμε τι θα γίνει"

Ντ'Αντόνι: "Ελπίζω να μείνω στους Ρόκετς, θα δούμε τι θα γίνει"
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι δήλωσε ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ρόκετς, προσθέτοντας πάντως ότι ποτέ δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Ρόκετς (πολύ) νωρίτερα από ότι επιθυμούσαν με τον αποκλεισμό τους από τους Λέικερς ( ήττα με 119-96 στο Game 5). Κάπως έτσι ξεκίνησε η κουβέντα για την παραμονή του Μάικ Ντ' Αντόνι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει.

Ο 69χρονος τεχνικός και οι Ροκετς είχαν μία μάλλον... ιδιαίτερη σχέση, αφού πέρυσι το καλοκαίρι απέτυχαν δύο φορές να φτάσουν σε συμφωνία, με τις δύο πλευρές να κατηγορούν η μία την άλλη. Παρόλα αυτά, στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντ' Αντόνι ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει.

" Έχουμε έναν σπουδαίο οργανισμό, σπουδαία πόλη, φιλάθλους και ομάδα. Τα έχουμε όλα. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη κατάσταση" δήλωσε αρχικά ο Ντ' Αντόνι, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Είχα τέσσερα όμορφα χρόνια εδώ. Ελπίζω να μείνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Από την πλευρά μου πάντως όλα είναι καλά".

Σε περίπτωση που ο Ντ' Αντόνι δεν τα βρει με τους Ρόκετς πάντως, οι πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μείνει και χωρίς δουλειά, αφού οι Πέισερς ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ