NBA

Νοβίτσκι: "Έφαγα κέικ και ήπια κρασί για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια"!

Νοβίτσκι: "Έφαγα κέικ και ήπια κρασί για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια"!
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δήλωσε πως χαίρεται πως έπειτα από 10 χρόνια μπόρεσε επιτέλους να φάει λίγο κέικ και να πιει ένα ποτήρι κρασί τώρα που σταμάτησε το μπάσκετ!

Οι στερήσεις είναι ο κανόνας αν είσαι επαγγελματίας παίκτης. Ειδικά αν είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, όπως ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες την απόσυρσή του . Έπειτα από 21 χρόνια στο ΝΒΑ, ο σπουδαίος Γερμανός μπορεί όμως πλέον να ηρεμήσει και να χαρεί κάτι που για άλλους είναι αυτονόητο: Ένα κομμάτι κέικ και ένα ποτήρι κρασί!

Ο Νοβίτσκι παραχώρησε συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα, λέγοντας κάποια στιγμή πως χαίρεται που πλέον μπορεί να κάνει πράγματα που κάποτε δεν επιτρεπόταν να κάνει: " Την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα λίγο κέικ και είχα το πρώτο μου ποτήρι κρασί έπειτα από 10 χρόνια αποχής. Το ένιωσα πολύ ζεστό μετά από μερικές γουλιές. Ένιωσα όμορφα".

Ο σπουδαίος Γερμανός δεν αναφέρθηκε όμως μόνο στις νέες διατροφικές του συνήθειες. Παραδέχθηκε ότι κάποια στιγμή μέσα στην σεζόν κατάλαβε ότι θα σταματούσε το μπάσκετ, αφού " δεν ήθελα ποτέ να πω ότι είπα "αντίο" στο μπάσκετ και μετά να σκέφτομαι ότι μπορούσα ακόμα να παίξω. Το σώμα μου όμως δεν ήταν καλά φέτος. Για να είμαι ειλικρινής, το πόδι στο οποίο είχε υποβληθεί σε εγχείριση πέρυσι δεν το αισθανόμουν καλά και ήξερα ότι δεν θα βελτιωθεί".

Κλείνοντας, ο Νοβίτζκι δήλωσε ότι θα ήθελε να μείνει κοντά στο μπάσκετ από κάποιο πόστο: " Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε ένα ή δύο χρόνια να είναι ευτυχισμένος ως προπονητής ή μάνατζερ μιας ομάδας".

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ