NBA

Νούρκιτς: "Ο Κόμπι με έβριζε στη γλώσσα μου!"

Νούρκιτς: "Ο Κόμπι με έβριζε στη γλώσσα μου!"
AP Photo/Kathy Willens AP PHOTO/KATHY WILLENS

Η εκπομπή του ESPN "Sports Center" φιλοξένησε τον Γιουσούφ Νούρκιτς κι ο Βόσνιος σέντερ των Μπλέιζερς θυμήθηκε μια φοβερή ιστορία με πρωταγωνιστή τον αθυρόστομο Κόμπι Μπράιαντ (VIDEO).

Μπήκε στο ΝΒΑ σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν ο μέσος οπαδός δεν γνώριζε καν την ύπαρξή του. Ο Γιουσούφ Νούρκιτς έκανε τα πρώτα του βήματα στη Λίγκα με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγγετς, έχει πλέον εξελιχθεί σε έναν τουλάχιστον αξιόλογο σέντερ που μπορεί στην καλή βραδιά του να κυριαρχήσει και κάνει συνεχώς βήματα προς τα εμπρός. Ταυτόχρονα, θυμάται και την πορεία του στα αμερικανικά παρκέ, με κορυφαία ιστορία αυτή που μοιράστηκε στην εκπομπή Sports Center του ESPN και αφορά το trash talking του με τον Κόμπι Μπράιαντ.

" Το ντεμπούτο μου ήταν απέναντι στους Λέικερς. Βγήκα από τα αποδυτήρια, έκλεισα την πόρτα και τον είδα να περνάει στον διάδρομο. Όταν ξεκίνησε ο αγώνας, ήμουν στον πάγκο και αντί να κοιτάζω τον αγώνα, κοιτούσα εκείνον. Όταν μπήκα στο ματς, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα τον μαρκάρω. Ήταν φοβερή εμπειρία. Μετά το τέλος της αναμέτρησης αναρωτιόμουν αν όντως έπαιξα σε αυτήν. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο έλεγα στον εαυτό μου πως είχα ζήσει ένα όνειρο. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπήκα στην Λίγκα και εκείνος ακόμη έπαιζε.

Μια άλλη φορά, εκτελούσε βολές. Εγώ αναρωτιόμουν πως μπορείς να τον μαρκάρεις αφού δεν μπορείς καν να τον αγγίξεις. Ήταν όλη τη νύχτα στις βολές. Τότε είπε μια βρισιά στη γλώσσα μου και λέω, δε μπορεί, δεν άκουσα καλά. Δεν μπορεί να μιλήσει στη γλώσσα μου, σωστά. Ξαναπήγε στη γραμμή και την ξαναείπε! Μετά από λίγο καιρό κατάλαβα πως προετοιμαζόταν για κάθε ομάδα και για κάθε αντίπαλο, ήθελε να ξέρει μερικά πράγματα για όποιον έβρισκε απέναντί του".

Ο 24χρονος Βόσνιος σέντερ έχει φέτος 15.3 πόντους με 51% στο δίποντο και 77% στις βολές, 10.3 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, ένα κλέψιμο και 1.4 κοψίματα ανά 27.3 λεπτά σε 66 αγώνες με τη φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς που τον απέκτησαν στις 13 Φεβρουαρίου του 2017 δίνοντας στους Ντένβερ Νάγγετς τον Μέισον Πλάμλι και ένα draft pick δεύτερου γύρου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ