ΜΠΑΣΚΕΤ

Νοκ άουτ για 4-6 μήνες άλλος ένας "ταύρος"

Νοκ άουτ για 4-6 μήνες άλλος ένας "ταύρος"
AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Ντένζελ Βάλενταϊν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο και θα μείνει εκτός γηπέδων για άλλους 4 έως 6 μήνες.

Το πρόβλημα του Ντένζελ Βάλενταϊν στον αριστερό αστράγαλο αποδείχθηκε σοβαρότερο απ' ότι φαινόταν αρχικά. Το πόδι του τριτοετή σούτινγκ γκαρντ των Μπουλς δεν ανταποκρίθηκε όπως περίμεναν στο Σικάγο στην θεραπεία που έκανε τόσο καιρό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Όπως ανακοίνωσαν οι Μπουλς, ο χρόνος της αποθεραπείας μετά την επέμβαση θα κυμανθεί από τους τέσσερις έως τους έξι μήνες, κάτι που σημαίνει ότι ο Βάλενταϊν θα χάσει σχεδόν ολόκληρη την κανονική περίοδο, λογικά και την χρονιά, αφού οι "ταύροι" δεν είναι ομάδα που λογικά θα κυνηγήσει μία θέση στα playoffs. Πέρυσι, στην δεύτερη χρονιά του στο ΝΒΑ, ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ είχε 10,2 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Νοκ άουτ είναι από το ξεκίνημα της κανονικής περιόδου ο Λάουρι Μάρκανεν (που μόλις σήμερα πήρε το ιατρικό ΟΚ να αρχίσει προπονήσεις με επαφή), ενώ για καιρό ακόμα εκτός γηπέδων είναι και οι Κρις Νταν, Μπόμπι Πόρτις.

Photo credits: AP Photo/Carlos Osorio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ