ΜΠΑΣΚΕΤ

No LeBron, No Party για τους Λέικερς

Los Angeles Clippers guard Lou Williams, right, handles the ball past Los Angeles Lakers guard Lance Stephenson during the second half of an NBA preseason basketball game in Anaheim, Calif., Saturday, Oct. 6, 2018. The Clippers won 103-87. (AP Photo/Kelvin Kuo)
AP Photo/Kelvin Kuo AP PHOTO/KELVIN KUO

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να παίρνει... ρεπό, οι Λέικερς γνώρισαν ακόμα μία ήττα σε φιλικό, χάνοντας από τους Κλίπερς. Στην παράταση οι Γκρίζλις τους Πέισερς, νίκησαν τους Σέλτικς οι Καβαλίερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκουράστηκε στο φιλικό των Λέικερς με τους Κλίπερς, οπότε το... σόου έλειψε για τους "Λιμνάνθρωπους" στο παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα του Λος Άντζελες. Αυτό που δεν έλειψε ήταν μία ακόμα ήττα σε φιλικά για τους Λέικερς, οι οποίοι ηττήθηκαν με 87-103. Αυτή ήταν η 3η ήττα σε 4 φιλικά παιχνίδια για τους Λέικερς, ενώ την ίδια στιγμή οι Κλίπερς μετράνε 3 νίκες σε ισάριθμα φιλικά.

Ο Λου Ουίλιαμς με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Τομπάιας Χάρις να ακολουθεί με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους Λέικερς, ο Κάιλ Κούζμα είχε 15 πόντους και ο Μπράντον Ίνγραμ 10 πόντους (αλλά με 3/10 σουτ), ενώ ο Ρατζόν Ρόντο είχε 3 πόντους και 10 ασίστ.

ΓΚΡΙΖΛΙΣ-ΠΕΪΣΕΡΣ 109-104: ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΟΟΥ ΓΟΥΑΤΑΝΑΜΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Οι Γκρίζλις και οι Πέισερς αποφάσισαν να παραταχθούν με τα... δεύτερα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αυτό όμως έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να δείξουν ότι αξίζουν μία θέση στο ροτέισον στη νίκη των πρώτων με 109-104 στην παράταση.

Ένας από αυτούς ήταν ο Γιούτα Γουατανάμπε. Ο Ιάπωνας φόργουορντ, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε two-way συμβόλαιο με το Μέμφις και φιλοδοξεί να γίνει ο δεύτερος παίκτης από την χώρα του που θα παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου , τα έκανε όλα στην τέταρτη περίοδο και στην παράταση, αφού ήταν αυτό που έστειλε τον αγώνα στο έξτρα πεντάλεπτο με τρίποντο, ενώ ήταν καθοριστικός και στο φινάλε, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 κόψιμο σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Ο Τζάρεν Τζάκσον τζούνιορ (Νο4 στο φετινό ΝΒΑ Draft) ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, ο Άαρον Χόλιντεϊ (Νο23 στο φετινό ΝΒΑ Draft) είχε 20 πόντους και ο Ντομάντας Σαμπόνις 17 πόντους και 14 ριμπάουντ.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ-ΣΕΛΤΙΚΣ 113-102: ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΑ "ΔΕΥΤΕΡΑ" ΤΟΥ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

Οι Καβαλίερς παρατάχθηκαν χωρίς τους Κέβιν Λοβ, Τρίσταν Τόμπσον και Τζορτζ Χιλ κόντρα στους Σέλτικς, από από την πλευρά τους δεν είχαν τους Γκόρντον Χέιγουορντ και Καϊρί Ίρβινγκ, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον τσακωμό του Τζέι Αρ Σμιθ με τον Μάρκους Σμαρτ . Όπως αποδείχθηκε, τα "δεύτερα" των Καβς είχαν περισσότερο κίνητρο από τα "δεύτερα" των Σέλτικς και πήραν τη νίκη με 113-102.

Ο Άντε Ζίζιτς με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κόλιν Σέξτον (Νο8 στο φετινό ΝΒΑ Draft) να προσθέτει 13 πόντους. Για τους Σέλτικς, οι Τέρι Ροζίερ και Μάρκους Μόρις είχαν από 17 πόντους.

AP Photo/Kelvin Kuo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ