NBA

Νιου Ορλίν Πέλικανς: Απολύθηκε ο Άλβιν Τζέντρι

New Orleans Pelicans head coach Alvin Gentry in the first half of an NBA basketball game against the Miami Heat in New Orleans, Friday, March 6, 2020. (AP Photo/Rusty Costanza)
New Orleans Pelicans head coach Alvin Gentry in the first half of an NBA basketball game against the Miami Heat in New Orleans, Friday, March 6, 2020. (AP Photo/Rusty Costanza) AP

Παρελθόν από τον πάγκο των Νιου Ορλίν Πέλικανς αποτελεί ο Άλβιν Τζέντρι μετά από μια πενταετία, λίγες μόλις ημέρες μετά το φινάλε της σεζόν. Βασικοί υποψήφιοι για τη θέση οι Τάι Λου και Τζέισον Κιντ.

Οι Νιου Ορλίν Πέλικανς δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα ΝΒΑ Playoffs, ούτε βρέθηκαν σε θέση να διεκδικούν ένα μέσω του play in αγώνα στη Δύση. Με έξι ήττες σε οκτώ αγώνες στη "φούσκα" της Disney World, η Νέα Ορλεάνη δεν έδειξε ανταγωνιστική και σε θέση να κάνει την υπέρβαση για να βρεθεί στην post season.

Αυτό το γεγονός φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στη διοίκηση των Πελεκάνων, σε τέτοιο βαθμό που αποφασίστηκε η απόλυση του Άλβιν Τζέντρι. Ο 65χρονος τεχνικός βρισκόταν την τελευταία πενταετία στον πάγκο των Νιου Ορλίν Πέλικανς, με τους οποίους είχε 175 νίκες και 225 ήττες, καταφέρνοντας μόλις μια φορά να βρεθεί στα NBA Playoffs (το 2017/18).

Όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση, έχουν ήδη προκύψει κάποια ονόματα με αυτά των Τάι Λου και Τζέισον Κιντ να ξεχωρίζουν.

AP Photo/Rusty Costanza

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ