ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη των Χοκς, διψήφιο αριθμό πόντων ο Ντόρσεϊ

Νίκη των Χοκς, διψήφιο αριθμό πόντων ο Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων στη νίκη των Ατλάντα Χοκς επί των Νιού Όρλεανς Πέλικανς (116-102), στο πρώτο παιχνίδι των "γερακιών" στην preseason.

Καλό ποδαρικό έκαναν οι Χοκς στην preseason. Το ίδιο και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ ήταν ένας από τους πέντε παίκτες που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων στη νίκη της Ατλάντα επί της Νέας Ορλεάνης με 116-102, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο McCamish Pavilion ενώπιον 6.619 θεατών. Ο Ντόρσεϊ έπαιξε μόνο 12 λεπτά ερχόμενος από τον πάγκο, εντούτοις είχε 11 πόντους με 5/10 σουτ (1/3 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κόψιμο.

Πρώτος σκόρερ για τα "γεράκια" ήταν ο ΝτιΆντρε Μπέμπρι με 20 πόντους, ενώ ο Τζον Κόλινς πέτυχε άλλους 18. Άστοχος ήταν στο ντεμπούτο του ο Τρέι Γιανγκ, που σκόραρε με 11 πόντους με 5/16 σουτ και μοίρασε 8 ασίστ. Δεν αγωνίστηκαν οι Τζάστιν Άντερσον, Ντεγουέιν Ντέντμον, Ντάνιελ Χάμιλτον και Ομάρι Σπέλμαν για τους Χοκς.

Από πλευράς Πέλικανς, που παρατάχθηκαν χωρίς τους Τζαλίλ Όκαφορ, Νίκολα Μίροτιτς, Ντάριους Μίλερ, Αλέξις Αζινσά και είχαν 8/39 τρίποντα, ο Αντονι Ντέιβις σημείωσε 16 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ σε 17 λεπτά, ενώ καλοί ήταν πάλι και οι Τζρου Χόλιντεϊ (13 πόντοι), Τζούλιους Ραντλ (11 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ