ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη-θρίλερ των Σίξερς επί των Πέλικανς

Philadelphia 76ers center Joel Embiid (21) moves around New Orleans Pelicans forward Julius Randle (30) during the second half on an NBA basketball game, Wednesday, Nov. 21, 2018, in Philadelphia. The 76ers won 121-120. (AP Photo/Laurence Kesterson)
AP Photo/Laurence Kesterson AP PHOTO/LAURENCE KESTERSON

Τρομερό παιχνίδι έγινε στην Φιλαντέλφεια, με τους Σίξερς να κερδίζουν στο τέλος με 121-120. Μοιραίος ο Άντονι Ντέιβις στο φινάλε.

Οι Σίξερς παραμένουν αήττητοι στην Φιλαντέλφεια. Μπορεί να χρειάστηκε να χάσουν... χρόνια από την ζωή τους, αλλά έστω κι έτσι κατάφεραν να κερδίσουν με 121-120 τους Πέλικανς και να βελτιώσουν το εντός έδρας ρεκόρ τους στο 10-0! Έστω και αν στο τέλος χρειάστηκαν την βοήθεια του... Άντονι Ντέιβις!

Οι Σίξερς έφτασαν μία ανάσα από την... αυτοκτονία, αφού με περίπου 2.5 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ με 119-110. Ένα τρομερό μπλακ-άουτ ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα να μειώσουν οι Πέλικανς σε 121-118, με τον Ντέιβις να κερδίζει στην τελευταία επίθεση της ομάδας φάουλ από τον Τζοέλ Εμπίντ σε προσπάθειά του για τρίποντο!

Αφού όμως ευστόχησε στις δύο πρώτες βολές, αστόχησε στην τρίτη και ακολούθως αστόχησε και στο σουτ που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στη Νέα Ορλεάνη, με την Φιλαντέλφεια να πανηγυρίζει μία αγχωτική νίκη.

Ο Εμπίντ με 31 πόντους και 19 ριμπάουντ ήταν ο κορυφάιο ς των νικητών, με τον Μπεν Σίμονς να προσθέτει 22 πόντους. Για τους Πέλικανς, οι Τζρου Χόλιντεϊ και Ετουάν Μουρ είχαν από 30 πόντους και ο Τζούλιους Ραντλ 11 πόντους, ενώ ο Ντέιβις έμεινε στους 12 πόντους με 4/13 σουτ, αλλά είχε ακόμα 16 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 5 κλεψίματα και 5 κοψίματα!

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Νίκη-θρίλερ των Σίξερς επί των Πέλικανς
Νίκη-θρίλερ των Σίξερς επί των Πέλικανς

AP Photo/Laurence Kesterson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ