ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη-θρίλερ των Λέικερς επί των Γουλβς του ασταμάτητου Ρόουζ!

Los Angeles Lakers forward LeBron James, center, goes up for a shot as Minnesota Timberwolves guard Derrick Rose, left, forward Taj Gibson, second from right, and forward Andrew Wiggins watch during the first half of an NBA basketball game Wednesday, Nov. 7, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Οι Λέικερς χρειάστηκαν τύχη - και ενα-δύο... λάθη των διαιτητών στο φινάλε - για να κερδίσουν με 114-110 τους Γουλβς. "Άγγιξε" το triple-double ο ΛεΜπρόν, απίστευτη εμφάνιση από τον Ρόουζ!

Οι Λέικερς αρέσκονται φέτος στα θρίλερ. Αυτή τη φορά είχαν την τύχη με το μέρος τους, κερδίζοντας με 114-110 τους Γουλβς έπειτα από ένα τρομερό παιχνίδι, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 5-6, έναντι 4-8 των "Λύκων".

Η Μινεσότα είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά με το σκορ στο 112-110 το τρίποντο του - καταπληκτικού - Ντέρικ Ρόουζ με 1.2 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε δεν βρήκε στόχο, με το ριπλέι πάντως να δείχνει ότι του έγινε φάουλ από τον Ταϊσόν Τσάντλερ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με 2 βολές ο Τζος Χαρτ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η... αβλεψία των διαιτητών ήταν η 3η τους στα τελευταία 40 δευτερόλεπτα. Νωρίτερα δεν είδαν δύο διαδοχικά επιθετικά φάουλ που έκανε ο Τσάντλερ πριν δώσει... σφαλιάρες στην μπάλα για να ανανεώσει δύο συνεχόμενες επιθέσεις των Λέικερς με το σκορ στο 111-110, κάτι που οδήγησε τελικά σε 1/2 βολές του Κάιλ Κούζμα για το 112-110, για να φτάσει το παιχνίδι να κριθεί στο σουτ του Ρόουζ που δεν βρήκε στόχο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Λέικερς, με τον Κούζμα και τον Χαρτ να προσθέτουν από 20 πόντους και τον Μπράντον Ίνγραμ 20 πόντους.

Για τους Γουλβς, ο Ρόουζ πραγματοποίησε ακόμα μία απίστευτη εμφάνιση, έχοντας 31 πόντους με 7/9 τρίποντα, με τον Τζίμι Μπάτλερ να προσθέτει 24 πόντους και τον Άντριου Γουίγκινς 19 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Νίκη-θρίλερ των Λέικερς επί των Γουλβς του ασταμάτητου Ρόουζ!
Νίκη-θρίλερ των Λέικερς επί των Γουλβς του ασταμάτητου Ρόουζ!

AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ