ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη με σούπερ Μπάτλερ για τους Σίξερς

Philadelphia 76ers' Jimmy Butler, left, reacts to his three-point basket along side Utah Jazz's Joe Ingles, right, of Australia, during the second half of an NBA basketball game, Friday, Nov. 16, 2018, in Philadelphia. (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Με τον Τζίμι Μπάτλερ σε ηγετικό ρόλο οι Σίξερς κέρδισαν με 113-107 τους Τζαζ στην Φιλαδέλφεια, δείχνοντας να βρίσκουν ρυθμό.

Ο Τζίμι Μπάτλερ πήγε στους Σίξερς με σκοπό να γίνει ο ηγέτης τους. Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του με την φανέλα της νέας του ομάδας φρόντισε να δείξει ότι σκοπεύει να το κάνει αυτό άμεσα, οδηγώντας την Φιλαδέλφεια στη νίκη με 113-107.

Ο All Star φόργουορντ ήταν αυτός που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας την διαφορά στο φινάλε. Αρχικά, με ένα σουτ έκανε το σκορ 111-107 με 20 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος και στην επόμενη φάση κέρδισε επιθετικό φάουλ από τον Ρούντι Γκομπέρ, "κλειδώνοντας" τη νίκη για τους Σίξερς.

Ο Μπάτλερ ολοκλήρωσε τελικά τον αγώνα με 28 πόντους με 12/15 σουτ, 2/5 βολές και 7 ασίστ, σε μία σπουδαία εμφάνιση. Ο Τζοέλ Εμπίντ με 23 πόντους τον ακολούθησε σε απόδοση, με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ να προσθέτει 16 πόντους και τον Μπεν Σίμονς 10 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Για τους Τζαζ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 31 πόντους (αλλά με 13/35 σουτ!), με τον Τζο Ίνγκλες να προσθέτει 14 πόντους και τους Ρίκι Ρούμπιο και Ντέρικ Φέιβορς από 13 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Νίκη με σούπερ Μπάτλερ για τους Σίξερς
Νίκη με σούπερ Μπάτλερ για τους Σίξερς


AP Photo/Chris Szagola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ