NBA

Νετς: Χάνουν και τον Χάρις, έφυγε από την "φούσκα" για προσωπικούς λόγους

Νετς: Χάνουν και τον Χάρις, έφυγε από την "φούσκα" για προσωπικούς λόγους
Kevin C. Cox/Pool Photo via AP KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Ο Τζο Χάρις αποχώρησε από την "φούσκα" για προσωπικούς λόγους και θα χάσει τουλάχιστον τα 2 επόμενα παιχνίδια των Νετς με τους Ράπτορς, κάτι που σημαίνει ότι στο Game 3 της σειράς το Μπρούκλιν θα παραταχθεί με οχτώ απουσίες!

Ολα τα είχαν οι Νετς, ήρθε μία νέα απουσία να προστεθεί στην ατέλειωτη λίστα των απόντων της ομάδας. Όπως αποκάλυψε το ESPN, ο Τζο Χάρις αποχώρησε από την "φούσκα" για προσωπικούς λόγους και θα χάσει τουλάχιστον τα δύο επόμενα παιχνίδια της σειράς με τους Ράπτορς.

Δεδομένου μάλιστα ότι η σειρά βρίσκεται στο 2-0 για το Τορόντο, αυτό σημαίνει πως αν οι Νετς ηττηθούν στα δύο επόμενα παιχνίδια τότε ο Χάρις δεν θα φορέσει ξανά φέτος την φανέλα του Μπρούκλιν. Ενδεχομένως δε το Game 2 της σειράς με τους Ράπτορς να ήταν και το τελευταίο του με την φανέλα της ομάδας της Νέας Υόρκης, αφού στο τέλος της σεζόν θα είναι free agent.

Με τον Χάρις εκτός, οι Νετς έχουν πλέον οχτώ απουσίες, αφού ο έμπειρος φόργουορντ πρόσθεσε το όνομά του δίπλα σε αυτά των Καϊρί Ίρβινγκ, Κέβιν Ντουράντ, Νικ Κλάξτον (τραυματίες), Σπένσερ Ντίνγουιντι, ΝτιΆντρε Τζόρνταν, Ταϊρόν Πρινς (θετικοί στον κορονοϊό) και Γουίλσον Τσάλντερ (επέλεξε να μην πάει στο Ορλάντο).

Την φετινή σεζόν ο Χάρις έχει 14.5 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 4.3 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας) και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 42.4% στα τρίποντα σε 30.8 λεπτά συμμετοχής.

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ