NBA

Νετς: Θετικός στον κορονοϊό και ο Μπίσλι, αποχώρησε από το Ορλάντο

Νετς: Θετικός στον κορονοϊό και ο Μπίσλι, αποχώρησε από το Ορλάντο
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Οι Νετς συνεχίζουν να χάνουν παίκτες λόγω κορονοϊού, αφού όπως έγινε γνωστό ο Μάικλ Μπίσλι βρέθηκε θετικός σε τεστ που έκανε και αποχώρησε από το Ορλάντο. Άγνωστο αν θα ενσωματωθεί αργότερα στην ομάδα.

Ο Μάικλ Μπίσλι μπήκε και αυτός στην αρκετά μεγάλη λίστα των παικτών των Νετς που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Ο 31χρονος φόργουορντ απέτυχε να περάσει το σχετικό τεστ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το Ορλάντο, όντας ο τέταρτος παίκτης του Μπρούκλιν που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό τις τελευταίες εβδομάδες.

Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι ο Μπίσλι υπέγραψε στους Νετς για να αντικαταστήσει τον Ταϊρόν Πρινς, ο οποίος τέθηκε εκτός για την επανέναρξη της σεζόν λόγω... κορονοϊού. Βάσει πρωτοκόλλου, ο Μπίσλι έπρεπε να βρεθεί αρνητικός σε τεστ για έξι συνεχόμενες ημέρες, κάτι το οποίο ωστόσο δεν συνέβη.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί πλέον είναι αν ο Μπίσλι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο Ορλάντο, αλλά και αν οι Νετς θα έχουν το δικαίωμα να τον αντικαταστήσουν αν αυτό δεν είναι δυνατό. Κοινώς, το Μπρούκλιν ενδέχεται να κάνει... αλλαγή στην αλλαγή.

Αν τελικά ο Μπίσλι δεν αγωνιστεί στην επανέναρξη της σεζόν τότε οι Νετς θα φτάσουν πλέον τις 7 απουσίες, αφού εκτός έχουν τεθεί ακόμα οι Ντιάντρε Τζόρνταν, Σπένσερ Ντίνγουιντι και Ταϊρόν Πρινς λόγω κορονοϊού, οι Καϊρί Ίρβινγκ και Νίκολας Κλάξτον λόγω τραυματισμού και ο Γουίλσον Τσάντλερ για οικογενειακούς λόγους. Και όλα αυτά χωρίς καν να μπαίνει στην εξίσωση του όνομα του Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος είχε τεθεί εξ αρχής εκτός για όλη την σεζόν.

AP Photo/Darren Abate

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ