NBA

Νετς - Λέικερς: Στο γήπεδο οι παίκτες, ακύρωσε την Συνέντευξη Τύπου η Κίνα

Νετς - Λέικερς: Στο γήπεδο οι παίκτες, ακύρωσε την Συνέντευξη Τύπου η Κίνα
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Οι παίκτες των Λέικερς και των Νετς πήγαν κανονικά στο γήπεδο στην Σανγκάη ενόψει του μεταξύ τους αγώνα. Η Κίνα ακύρωσε πάντως την προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου και γενικά την διαθεσιμότητα των παικτών στα ΜΜΕ!

Οι παίκτες των Λέικερς και των Νετς πήγαν κανονικά στο γήπεδο στην Σανγκάη ενόψει του μεταξύ τους φιλικού αγώνα (14:30). Το αν θα γίνει αγώνας ακόμα δεν είναι σίγουρο. Αυτό που έγινε γνωστό ωστόσο είναι ότι η κινεζική κυβέρνηση φρόντισε να ακυρώσει την διαθεσιμότητα των παικτών για δηλώσεις, όπως και του Άνταμ Σίλβερ.

Όπως ανέφερε το δίκτυο ESPN, γνωστοποιήθηκε ότι ακυρώθηκε η Συνέντευξη Τύπου που ήταν κανονισμένη, ενώ οι παίκτες - αλλά και ο Κομισάριος του ΝΒΑ - δεν θα είναι διαθέσιμοι για δηλώσεις! Σύμφωνα μάλιστα με άλλα δημοσιεύματα, η ασφάλεια του γηπέδου ήδη έχει απαγορεύσει την είσοδο σε αρκετά ΜΜΕ στο γήπεδο.

Όπως και να έχει πάντως, το ΝΒΑ φρόντισε μέσω twitter να ενημερώσει ότι οι αποστολές των δύο ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο, δείγμα ότι περιμένει να γίνει κανονικά το παιχνίδι:

κάτι δηλαδή που ίσχυε έτσι κι αλλιώς, αφού η πλευρά της Κίνας εξακολουθεί να δείχνει τον εκνευρισμό της λόγω του tweet του Ντάριλ Μόρεϊ.

Όσο για τις ομάδες; Αυτές εξακολουθούν να ετοιμάζονται για τον αγώνα, με τους Νετς μάλιστα να ανεβάζουν και ένα VIDEO που δείχνει τον Καϊρί Ίρβινγκ να κάνει ζέσταμα και να ετοιμάζεται - όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο tweet - για το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας:

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ