NBA

Νετς: Ενδιαφέρον για ΝτιΆντρε Τζόρνταν, λόγω Ντουράντ

Νετς: Ενδιαφέρον για ΝτιΆντρε Τζόρνταν, λόγω Ντουράντ
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Οι Νετς επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την φιλική σχέση του ΝτιΆντρε Τζόρνταν με τον Κέβιν Ντουράντ, αποκτώντας και τους δύο μέσω της Free Agency.

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Καϊρί Ιρβινγκ δεν είναι οι μόνοι κοινοί στόχοι που έχουν για αυτό το καλοκαίρι οι δύο ομάδες της Νέας Υόρκης. Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν φέρεται να αποτελεί και αυτός στόχος των Νικς και των Νετς, όχι όμως ακριβώς για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για την φιλική σχέση που έχει εδώ και χρόνια ο 31χρονος σέντερ με τον Κέβιν Ντουράντ.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν των Νιου Γιορκ Τάιμς, οι Νετς σκοπεύουν να διεδικήσουν στην Free Agency του ΝΒΑ τον Τζόρνταν, θεωρώντας ότι θα προσελκύσουν πιο εύκολα τον Ντουράντ. Αυτός είναι βέβαια και ο στόχος των Νικς, οι οποίοι απέκτησαν τον Τζόρνταν κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν μέσω ανταλλαγής από το Ντάλας, έχοντας και αυτοί κατά νου την προοπτική να τους βοηθήσει στο κυνήγι του "K.D.".

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ ΟΙ ΝΕΤΣ ΓΙΑ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

Ένα κυνήγι που έχει πάντως μεγάλο φαβορί πια σύμφωνα με έναν μπουκ του Λας Βέγκας: τους Νετς. Το "Caesars" έβγαλε νέες αποδόσεις για την ομάδα που θα κερδίσει τον Ντουράντ αυτό το καλοκαίρι και βάσει αυτών οι Μπρούκλιν Νετς έχουν 1.80 (!), οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 3.00 και οι Νιου Γιορκ Νικς 6.00, με τους Λ.Α. Κλίπερς να έπονται με 9.00.

Παρεμπιπτόντως, οι αποδόσεις άλλαξαν μετά το νέο δημοσίευμα του Ρικ Μπιούκερ του Bleacher Report, ο οποίος έγραψε ότι ο Ντουράντ και ο Ιρβινγκ συναντήθηκαν δύο φορές κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, μία στο Σαν Φρανσίσκο και μία στη Νέα Υόρκη, για να συζητήσουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν. Δεν είναι βέβαια μυστικό ότι θέλουν και οι δύο να παίξουν στην ίδια ομάδα. Το θέμα είναι "πού" και οι μπουκ θεωρούν πλέον ότι αυτό θα συμβεί στο Μπρούκλιν...

Photo credits: AP Photo/Mary Altaffer



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ