NBA

Νετς: Διστακτικοί για Ίρβινγκ αν δεν πάει μαζί κι ο Ντουράντ

Νετς: Διστακτικοί για Ίρβινγκ αν δεν πάει μαζί κι ο Ντουράντ
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Η περίπτωση του Καϊρί Ίρβινγκ απασχολεί τους Μπρούκλιν Νετς, ωστόσο το πλάνο ήταν να έρθει μαζί κι ο Κέβιν Ντουράντ, κάτι που αν δεν συμβεί, θα αλλάξει τελικά τα δεδομένα.

Πριν από λίγο καιρό, ο Καϊρί Ίρβινγκ άλλαξε εκπρόσωπο και το όνομα του συνδέθηκε με τους Μπρούκλιν Νετς. Οι τελευταίοι έχουν χώρο για να τον υπογράψουν, ενώ με κινήσεις όπως η αποχώρηση του Ντι Άντζελο Ράσελ, μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα. Ενδεχομένως για να υπογράψουν δύο max συμβόλαια. Κι αυτός είναι ο λόγος που στο ίδιο κάδρο με τον Καϊρί Ίρβινγκ έχει μπει εδώ και μερικές εβδομάδες και το όνομα του Κέβιν Ντουράντ.

Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του KD. Πλέον, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την απόφαση που θα πάρει για το μέλλον του κι αν τελικά αρνηθεί την προοπτική των Νετς, στο Μπρούκλιν ενδεχομένως να αφήσουν και τον Ίρβινγκ, προκειμένου να προχωρήσουν σε ένα διαφορετικό πλάνο.

Αυτό που μοιάζει δεδομένο είναι πως ο πρώην γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στους Σέλτικς. Αποφάσισε να μην κάνει opt in και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει. Οι Νετς έμοιαζαν να είναι το φαβορί για την απόκτησή του, αλλά πλέον παρουσιάζονται διστακτικοί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ. Κι αυτό ίσως οδηγήσει αλλού τον Ίρβινγκ...

(AP Photo/Michael Dwyer)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ