NBA

Νετς: Δεν θα αγωνιστούν οι Ντουράντ-Ίρβινγκ στην επανέναρξη της σεζόν

Νετς: Δεν θα αγωνιστούν  οι Ντουράντ-Ίρβινγκ στην επανέναρξη της σεζόν
AP Photo/Mary Altaffer, File AP PHOTO/MARY ALTAFFER, FILE

Οι Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ θα παραμείνουν στα... πιτς όταν επανεκκινήσει η σεζόν στο ΝΒΑ, αφού δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποιον νέο τραυματισμό.

Το όνειρο των φίλων των Νετς να φέρουν τα πάνω-κάτω στο ΝΒΑ θα πρέπει να περιμένει για την σεζόν 2020/21. Όπως έγινε γνωστό, οι Κέβιν Ντουραντ και Καϊρί Ίρβινγκ δεν θα αγωνιστούν όταν επανεκκινήσει η σεζόν στις 31 Ιουλίου, αφού θέλουν να προστατευθούν.

Οι φίλοι της ομάδας ήλπιζαν ότι επειδή η σεζόν θα ολοκληρωθεί αρκετούς μήνες αργότερα από το προγραμματισμένο λόγω του κορονοϊού, θα μπορούσαν να δουν τα δύο αστέρια της ομάδας στο παρκέ. Εντούτοις αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς όνειρο.

" Η σεζόν μου τελείωσε" δήλωσε ο Ντουράντ στο ESPN, την ίδια στιγμή που ο Ίρβινγκ φέρεται να είπε στην Ένωση παικτών ότι σκοπεύει να βρίσκεται με στο Ορλάντο με τους συμπαίκτες του, αλλά με στόχο να τους στηρίξει ψυχολογικά και όχι να αγωνιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντουράντ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στην διάρκεια των περσινών τελικών του ΝΒΑ όταν ήταν παίκτης των Γουόριορς και τέθηκε άμεσα εκτός για όλη την φετινή σεζόν. Όταν επανεκκινήσει η σεζόν τον Ιουλίου θα κλείνει 14 μήνες μακριά από τα παρκέ. Ο Ίρβινγκ από την πλευρά του τέθηκε εκτός για την σεζόν 2019/20 όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση στον δεξιό ώμο τον Μάρτιο.

AP Photo/Mary Altaffer, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ