ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο "χτύπημα" στους Γουόριορς από το Ντάλας του Ντόντσιτς

Νέο "χτύπημα" στους Γουόριορς από το Ντάλας του Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τους Μάβερικς σε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά επί των πρωταθλητών Γουόριορς (112-109), οι οποίοι έφτασαν τις 4 ήττες στους τελευταίους 6 αγώνες (VIDEO).

Τα χτυπήματα καταφτάνουν το ένα μετά το άλλο εσχάτως για τους πρωταθλητές Γουόριορς, που αίφνης μοιάζουν τρωτοί. Και εν μέσω σοβαρής κρίσης, αγωνιστικής και μη. Οι Μάβερικς υποχρέωσαν τους Γουόριορς σε νέα ήττα με 112-109, την τέταρτη στους τελευταίους έξι αγώνες τους. Συν τοις άλλοις τους νίκησαν μόλις για δεύτερη φορά στις τελευταίες 19 αναμετρήσεις των δύο ομάδων!

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν πάλι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ντάλας, έχοντας 24 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και τις βολές που έδωσαν στην ομάδα του προβάδισμα τεσσάρων πόντων στα τελευταία δευτερόλεπτα, "σφραγίζοντας" τη νίκη. " Το κάνω αυτό από τότε που ήμουν στην Μαδρίτη. Μου αρέσουν τα τελευταία σουτ, αν και εδώ είναι διαφορετικά", σχολίασε μετά το τέλος του ματς ο 19χρονος Σλοβένος.

Νέο "χτύπημα" στους Γουόριορς από το Ντάλας του Ντόντσιτς

Ο Χάρισον Μπαρνς πρόσθεσε άλλους 23 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ διψήφιο αριθμό είχαν και οι Φίνι-Σμιθ (13), Τζόρνταν (13), Σμιθ (14) και Μπαρέα (13) για το Ντάλας, το οποίο έφτασε αισίως τις πέντε νίκες σε έξι αγώνες και τις τέσσερις στη σειρά. Κι όλα αυτά με τους παίκτες του Ρικ Καρλάιλ να έχουν 22/34 βολές στον αγώνα, χάνοντας μάλιστα και μερικές κρίσιμες στο τελευταίο λεπτό.

Από το Γκόλντεν Στέιτ, το οποίο αγωνίστηκε χωρίς τους Στέφεν Κάρι, Ντρέιμοντ Γκριν και υπέστη διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά φέτος, ο Κέβιν Ντουράντ πέτυχε 32 πόντους αλλά είχε μόνο τρεις με 1/7 σουτ στην τέταρτη περίοδο, κατά την οποία οι "πολεμιστές" έχασαν μία διαφορά οκτώ πόντων. Ο Κλέι Τόμπσον έβαλε άλλους 22 πόντους, αλλά αστόχησε κι αυτός στο σουτ της ισοφάρισης στα τελευταία δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ