NBA

Νέο πρόβλημα για τους Μπακς, κάταγμα στον αντίχειρα ο Μίροτιτς

Milwaukee Bucks' Nikola Mirotic shoots a free throw during the second half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets Saturday, March 9, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Nikola Mirotic shoots a free throw during the second half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets Saturday, March 9, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Ενα κάταγμα στον αριστερό αντίχειρα θα κρατήσει τον Νίκολα Μίροτιτς εκτός δράσης για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, με τους Μπακς να ελπίζουν πως θα τον έχουν ετοιμοπόλεμο εν όψει των playoffs.

Δεν έχουν καλά-καλά ξεπεράσει το σοκ από τον τραυματισμό του Μάλκολμ Μπρόγκντον που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τέλος του πρώτου ή την έναρξη του δεύτερου γύρου των playoffs και οι Μπακς έχουν ένα νέο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν.

Ο Νίκολα Μίροτιτς υπέστη κάταγμα στον αριστερό του αντίχειρα, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός δράσης από δύο έως τέσσερις εβδομάδες. Με απλά λόγια, ο Μαυροβούνιος φόργουορντ θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στην έναρξη της postseason, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Μιλγουόκι με την εμπειρία και το αξιόπιστο περιφερειακό του σουτ.

Σε 14 αγώνες με τη φανέλα των Μπακς ο Μίροτιτς έχει 11.6 πόντους με 36% στο τρίποντο, 5.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 22.9 λεπτά συμμετοχής. Εκτός δράσης βρίσκονται επίσης οι Στέρλινγκ Μπράουν - Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο, ενώ ο Πάου Γκασόλ προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος για να προσφέρει κι εκείνος περισσότερα στα playoffs.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ