NBA

Νέο ξέσπασμα από τον Τραμπ: "Ο κόσμος έχει βαρεθεί το ΝΒΑ γιατί είναι πολιτικοποιημένο"

President Donald Trump speaks during a news conference in the James Brady Press Briefing Room at the White House, Monday, Aug. 31, 2020, in Washington. (AP Photo/Andrew Harnik)
President Donald Trump speaks during a news conference in the James Brady Press Briefing Room at the White House, Monday, Aug. 31, 2020, in Washington. (AP Photo/Andrew Harnik) AP PHOTO/ANDREW HARNIK

Νέα επίθεση κατά του ΝΒΑ εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, αυτή τη φορά μέσω Twitter. Η επιχειρηματολογία του αφορά πάλι την τηλεθέαση και την στάση των παικτών.

Εδώ και μια βδομάδα, ο Ντόναλντ Τραμπ ασχολείται με το ΝΒΑ και όσα κάνουν οι παίκτες του -ως συνέχεια της απόφασης των Μιλγουόκι Μπακς να μην κατέβουν στο Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εξαπέλυσε αρχικά επίθεση στη διάρκεια δηλώσεων που έκανε, ακολούθησε η ατάκα σε δημοσιογράφους στο Air Force One και τώρα προτίμησε το Twitter για να αποτυπώσει αυτά που πιστεύει.

" Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει το βαθιά πολιτικοποιημένο ΝΒΑ. Η τηλεθέαση έχει πέσει ΠΟΛΥ και δεν πρόκειται να επιστρέψει. Ελπίζω το american football και το μπέιζμπολ να το παρακολουθούν και να μαθαίνουν γιατί το ίδιο θα συμβεί σε αυτά. Σταθείτε όρθιοι για τη χώρα και τη σημαία" ανέφερε σε τιτίβισμά του, δείχνοντας για πολλοστή φορά πως βρίσκεται σε "πόλεμο" με το ΝΒΑ και τους παίκτες του.

Η ανοιχτή κόντρα που υπάρχει κι από την απέναντι πλευρά, ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες επικοινωνούν την αντίθεσή τους σε όσα αυτός πρεσβεύει είναι κάτι που συνεχίζει να απασχολεί εντός κι εκτός της "φούσκας".

AP Photo/Andrew Harnik

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ