NBA

Νέο καμπανάκι από Αντετοκούνμπο για Μπακς: "Απογοητευτικό ότι δεν ήμασταν οι εαυτοί μας μέχρι τώρα"

Νέο καμπανάκι από Αντετοκούνμπο για Μπακς: "Απογοητευτικό ότι δεν ήμασταν οι εαυτοί μας μέχρι τώρα"
Mike Ehrmann/Pool Photo via AP MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε ότι αισθάνεται απογοητευμένος από την εικόνα που έχουν βγάλει ανά διαστήματα οι Μπακς στην "φούσκα" του Ορλάντο, τονίζοντας ότι ελπίζει να αλλάξει αυτό στα playoffs.

Οι Μπακς ολοκλήρωσαν τους αγώνες της κανονικής περιόδου της "φούσκας" με ρεκόρ 3-5. Και αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος φρόντισε να κρούσει ξανά τον κώδωνα του κινδύνου, όπως είχε κάνει και πριν από περίπου μία εβδομάδα, πριν τον ακολουθήσει ο Μάικ Μπούντενχολζερ.

Μιλώντας στα ΜΜΕ για την εικόνα των Μπακς μέχρι στιγμής, ο Γιάννης τόνισε ότι δεν του αρέσει αυτό που έχει δει μέχρι στιγμής: " Δεν ήταν απογοητευτικό ότι χάσαμε κάποια παιχνίδια. Η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού. Προφανώς όμως ήταν απογοητευτικό το γεγονός ότι κάποιες στιγμές δεν ήμασταν οι εαυτοί μας".

Ακολούθως ο Γιάννης πρόσθεσε: " Δεν κυκλοφορούσαμε τη μπάλα όσο ήθελα ή όσο θέλει ο κόουτς να την κυκλοφορούμε. Δεν παίζαμε πάντα δυνατά στην άμυνα. Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν οι εαυτοί μας και παίζαμε ως η καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ. Υπήρχαν στιγμές που το δείξαμε αυτό και στιγμές που δεν το δείξαμε".

Στην συνέχεια ο σταρ των Μπακς, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της "φούσκας", παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε άσχημα επειδή δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου κόντρα στους Γκρίζλις λόγω της τιμωρίας του επειδή έριξε κουτουλιά στον Μόριτζ Βάγκνερ: " Το πιο απογοητευτικό για εμένα ήταν ότι στον αγώνα με τους Γκρίζλις καθόμουν στο ξενοδοχείο και δε μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να νικήσουν τον αγώνα, χάνοντας χρήματα. Τώρα αυτό όμως τελείωσε, ανήκει στο παρελθόν".

Κλείνοντας, ο Γιάννης τόνισε ότι δεν πιστεύει στους... διακόπτες, αλλά στην σκληρή δουλειά: " Είναι ώρα για τα playoffs. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι απλώς μπορεί κάποιος να γυρίσει τον διακόπτη όπως λένε κάποιοι. Πιστεύω όμως ότι μπορούν όλοι να συγχρονιστούν. Αν όλοι είναι συγκεντρωμένοι, παρακολουθήσουν το VIDEO και ξέρουν ποιο είναι το πλάνο μας, τότε θεωρώ ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα".

Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ