ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο επεισόδιο στην... σαπουνόπερα "Μινεσότα - Μπάτλερ"

Minnesota Timberwolves' Jimmy Butler plays against the Houston Rockets during the first half of Game 4 in an NBA basketball first-round playoff series Monday, April 23, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Ο Τζίμι Μπάτλερ συγκάλεσε συνάντηση παικτών στη Μινεσότα μετά την απόφαση των Τίμπεργουλβς να ακυρώσουν την προπόνηση της Πέμπτης (11/10). "Θερμό" επεισόδιο και μεταξύ Ράιλι - Θίμποντο.

Μία ημέρα μετά την απρόσμενη επιστροφή του Τζίμι Μπάτλερ στις προπονήσεις (10/10), η... σαπουνόπερα της Μινεσότα είχε κι άλλο "επεισόδιο". Την Πέμπτη (11/10) ο Ολ-Σταρ των Τίμπεργουλβς συγκάλεσε συνάντηση μεταξύ των παικτών, στους οποίους φέρεται να είπε ότι σκοπεύει να παίξει στην κανονική περίοδο, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί τους, αλλά με την διοίκηση των Τίμπεργουλβς.

Στο μεταξύ, οι συζητήσεις των "λύκων" για πιθανή ανταλλαγή του Μπάτλερ εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Σύμφωνα με το ESPN, οι Τίμπεργουλβς έχουν εκνευρίσει τόσο πολύ τις υπόλοιπες ομάδες με τις υπερβολικές απαιτήσεις τους, που ο Πατ Ράιλι έφτασε στο σημείο να βρίσει τον Τομ Θίμποντο κατά την διάρκεια συνομιλίας που είχαν οι δυο άνδρες.

Όπως ανέφερε ο Χόρχε Σεντάνο στην ραδιοφωνική εκπομπή του, το Μαϊάμι και η Μινεσότα είχαν συμφωνήσει σε ανταλλαγή του Μπάτλερ για τον Τζος Ρίτσαρντσον και ένα draft-pick 1ου γύρου, εντούτοις την τελευταία στιγμή (κι ενώ οι δύο ομάδες είχαν ανταλλάξει ακόμα και τα ιατρικά δελτία των παικτών) ο Θίμποντο ζήτησε κι άλλες επιλογές στο Draft. " Όπως μου είπαν, ο Πατ Ράιλι τον έβρισε και του έκλεισε το τηλέφωνο", είπε ο Σεντάνο.

Photo credits: AP Photo/Jim Mone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ