ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα σφαλιάρα των Μάτζικ στους Λέικερς

Orlando Magic guard Evan Fournier, center, of France, shoots as Los Angeles Lakers forward LeBron James, left, and center Tyson Chandler defend during the second half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 25, 2018, in Los Angeles. The Magic won 108-104. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Οι Μάτζικ δεν φοβήθηκαν τους Λέικερς στο Λ.Α και παίζοντας όμορφο μπάσκετ τους κέρδισαν με 108-104, παίρνοντας την 2η νίκη τους σε βάρος της παρέας του ΛεΜπρόν σε 8 μέρες!

Στα 29 χρόνια ιστορίας τους οι Μάτζικ είχαν καταφέρει μόλις μία φορά να κερδίσουν και τους 2 αγώνες της κανονικής περιόδου κόντρα στους Λέικερς. Φέτος, κατάφεραν κάτι τέτοιο μέσα σε 8 μέρες.

Σε μία απόδειξη ότι βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, οι Μάτζικ κέρδισαν ξανά τους Λέικερς, αυτή τη φορά με 108-104 στο Λος Άντζελες ενώ πριν από κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα είχαν επιβληθεί με 130-117 στο Ορλάντο, και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 10-10, συνεχίζοντας να βρίσκονται στην κορυφή της Σάουθιστ! Όσο για τους Λέικερς; Με ρεκόρ 11-8 βρίσκονται στην 3η θέση της Πασίφικ.

Ο τρομερός Νίκολα Βούτσεβιτς με 31 πόντους, 15 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Άαρον Γκόρντοννα προσθέτει 17 πόντους και τον Τέρενς ρος 16 πόντους.

Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 24 πόντους, ο Κάιλ Κούζμα 21 πόντους και ο Μπράντον Ίνγραμ 17 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Νέα σφαλιάρα των Μάτζικ στους Λέικερς

Νέα σφαλιάρα των Μάτζικ στους Λέικερς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ