NBA

Νέα ομάδα για τον Σάριτς, ανταλλαγή για Μινεσότα και Φοίνιξ

Minnesota Timberwolves forward Dario Saric (36) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, April 10, 2019, in Denver. The Nuggets won 99-95. (AP Photo/David Zalubowski)
Minnesota Timberwolves forward Dario Saric (36) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, April 10, 2019, in Denver. The Nuggets won 99-95. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Άλλαξε ομάδα ο Ντάριο Σάριτς, καθώς οι Τίμπεργουλβς τον έστειλαν μαζί με την 11η επιλογή στο NBA Draft 2019 στο Φοίνιξ για να πάρουν από τους Σανς το νούμερο 6.

Και οι κινήσεις των ομάδων ΠΡΙΝ από την έναρξη του NBA Draft 2019, συνεχίζονται. Οι Τίμπεργουλβς έστειλαν την 11η επιλογή στο Φοίνιξ, μαζί με τον Ντάριο Σάριτς που έχει συμβόλαιο 3.481.986 δολαρίων για τη σεζόν 2019/20, για να πάρουν από τους Σανς το νούμερο 6 και εκεί να επιλέξουν κατά πάσα πιθανότητα έναν εκ των Ντάριους Γκάρλαντ - Κόμπι Γουάιτ, έναν πόιντ γκαρντ δηλαδή στον οποίο θα επενδύσουν για το μέλλον.

Οι Λύκοι προσπάθησαν, σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, να πάρουν την τέταρτη ή την πέμπτη επιλογή και τελικά συμβιβάστηκαν με την έκτη δίνοντας τον εξαιρετικό Κροάτη φόργουορντ και το πολύ μικρό συμβόλαιό του. Οι Σανς, από την άλλη, άνοιξαν αρκετό χώρο στο μισθολόγιό τους δίνοντας τον Τι Τζέι Γουόρεν στους Πέισερς και θα προτιμήσουν να κάνουν περισσότερη... φασαρία στη Free Agency παρά στο επερχόμενο Draft.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ