ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα νίκη το Ντάλας με οδηγό τον Μπαρέα

Νέα νίκη το Ντάλας με οδηγό τον Μπαρέα
AP FOTO/ANDY JACOBSOHN

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα έβαλε 20 πόντους και οδήγησε το Ντάλας σε νίκη επί των Σέλτικς με 113-104, κρατώντας παράλληλα αλώβητη την έδρα του για 6ο συνεχόμενο ματς (VIDEO).

Οι Μάβερικς δεν αστειεύονται και οι Σέλτικς μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ επικράτησε των Σέλτικς με 113-104 και έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό της και τις επτά στα τελευταία εννέα παιχνίδια συνολικά. Παράλληλα σκαρφάλωσε πάλι στο 50%, δείχνοντας ότι φέτος είναι ικανή να επιστρέψει ακόμα και στα playoffs. Η τελευταία φορά που οι Μάβερικς βρίσκονταν σε αυτό το σημείο στο 50% ήταν πριν από τρία χρόνια...

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα ήταν ο πρωταγωνιστής των Μάβερικς, καθώς πέτυχε 20 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Χάρισον Μπαρνς (20 πόντοι), Λούκα Ντόντσιτς (15 πόντοι, 8 ασίστ), ο οποίος ξεκίνησε μάλιστα στη θέση "1", απόντος του τραυματία Ντένις Σμιθ. Με 15 πόντους επέστρεψε έπειτα από απουσία τριών αγώνων ο Γουέσλι Μάθιους, που έβαλε μάλιστα και κρίσιμα σουτ στο σημείο που οι Μάβερικς εκτόξευσαν την διαφορά από τους έξι στους 16 (106-90) στο 44', "καθαρίζοντας" ουσιαστικά το ματς.

Νέα νίκη το Ντάλας με οδηγό τον Μπαρέα

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζέισον Τέιταμ (21 πόντοι), ο Καϊρί Ίρβινγκ (19 πόντοι) και ο Μάρκους Σμαρτ (19 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Βοστώνης, η οποία δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της μετά την Thanksgiving Day, πέφτοντας πάλι στο 50% (10-10). Δεν αγωνίστηκε ο Γκόρντον Χέιγουορντ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο που χτύπησε σοβαρά το 2017, με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη τη χρονιά.


Photo credits: AP Foto/Andy Jacobsohn
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ