ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα καλή εμφάνιση για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Dallas Mavericks forward Kostas Antetokounmpo (37), of Greece, poses for a photo during the NBA basketball team's media day in Dallas, Friday, Sept. 21, 2018. (AP Photo/Jim Cowsert)
AP Photo/Jim Cowsert AP PHOTO/JIM COWSERT

O Κώστας Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μία καλή εμφάνιση αγγίζοντας το double-double, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα των Λέτζεντς.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο συνεχίζει την ανοδική του πορεία στην G-League. Ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ άγγιξε το double-double σε ακόμα ένα παιχνίδι των Λέτζεντς, μην καταφέρνοντας όμως να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του με 111-118 από τους Αϊόβα Γουλβς.

Ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε ξανά στην βασική πεντάδα των Λέτζεντς, έχοντας 16 πόντους με 5/8 δίποντα, 0/2 τριποντα, 6/9 βολές, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα (αλλά και 5 λάθη) σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Οι άλλοτε παίκτες του Ολυμπιακού Χακίκ Γουόρικ και Ντάριους Τζόνσον-Όντομ ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, έχοντας 23 και 20 πόντους αντίστοιχα. Για τους ηττημένους, ο Τζαμίλ Γουάρνεϊ και ο Ντάριλ Μέικον είχαν από 20 πόντους.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το παιχνίδι:

AP Photo/Jim Cowsert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ