NBA

Νέα επίθεση από Τραμπ στο ΝΒΑ: "Με αυτά που κάνουν, θα καταστρέψουν το μπάσκετ"

President Donald Trump speaks from the South Lawn of the White House on the fourth day of the Republican National Convention, Thursday, Aug. 27, 2020, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
President Donald Trump speaks from the South Lawn of the White House on the fourth day of the Republican National Convention, Thursday, Aug. 27, 2020, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) AP PHOTO/ALEX BRANDON

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του ΝΒΑ, αυτή τη φορά στο περιθώριο συζήτησης με δημοσιογράφους στο Air Force One.

Το γεγονός πως το ΝΒΑ αποτελεί άλυτο πρόβλημα για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστό. Όπως αντίστοιχα, δεδομένο είναι το γεγονός πως ο Πλανητάρχης δεν... θέλει να βλέπει ό,τι γίνεται στη "φούσκα". Μόλις πριν από δύο μέρες ήταν ειρωνικός σε ερώτηση που του έγινε για το ΝΒΑ και την στάση των παικτών, τονίζοντας πως το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη " λειτουργεί σαν πολιτική οργάνωση, αυτό δεν είναι καλό να συμβαίνει στον αθλητισμό της χώρας".

Δεν έμεινε σε αυτό βέβαια, αφού σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στο Air Force One επανήλθε και επεσήμανε πως "νομίζω ότι αυτό που κάνουν (οι παίκτες) στο ΝΒΑ πρόκειται να καταστρέψει το μπάσκετ. Είναι κάτι πολύ άσχημο και το ίδιο θα συμβεί με το american football (αν ακολουθήσει παρόμοια τακτική)".

AP Photo/Alex Brandon

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ