NBA

Νέα ατυχία για Μπακς, τέλος η σεζόν για τον ΝτιΒιντσέντζο!

Νέα ατυχία για Μπακς, τέλος η σεζόν για τον ΝτιΒιντσέντζο!
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Το σερί γκαντεμιάς συνεχίζεται για τους Μπακς, που ανακοίνωσαν ότι ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο τέθηκε εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στην φτέρνα!

Οι Μπακς είδαν ακόμα έναν παίκτη του ροτέισον της ομάδας να τίθεται εκτός μάχης. Ο λόγος για τον Ντοντε ΝτιΒιντσέντζο, ο οποίος θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από τα μέσα της χρονιάς στην πτέρνα (οπισθοπτερνική θυλακίτιδα).

Όπως ανακοίνωσαν οι Μπακς, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αποφάσισε ότι η καλύτερη λύση για τον ρούκι γκαρντ είναι να ξεκουράσει το λαβωμένο του πόδι και να υποβληθεί σε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την φετινή σεζόν ο ΝτιΒιντέντζο - τον οποίο οι Μπακς επέλεξαν στο Νο17 του περασμένου ΝΒΑ Draft έπειτα από την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη του Final Four του NCAA - είχε 4.9 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο. Ο νεαρός γκαρντ αρχικά ήταν ενεργό μέλος του ροτέισον του Μιλγουόκι, ωστόσο οι ενοχλήσεις στην πτέρνα και οι μαζεμένες απουσίες του οδήγησαν σταδιακά στον παραγκωνισμό του, μέχρι τώρα να έρθει η απόφαση να μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ΝτιΒιντσέντζο είναι ο τέταρτος παίκτης του Μιλγουόκι που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Οι Μπακς αγωνίζονται εδώ και καιρό χωρίς τους Μάλκολμ Μπρόγκντον, Νίκολα Μίροτιτς και Πάου Γκασόλ, με τους τρεις παίκτες της ομάδας να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσουν τα playoffs.

AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ